14 Producten

Geniet van lage prijzen en bespaar geld

.

Dealy biedt een ongelooflijk aanbod hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting voor uw Huawei P Smart S. Deze smartphone uit het middensegment heeft een 6,67-inch IPS-scherm. Geboord. Hij heeft een 8 megapixel frontcamera en biedt Full HD+ definitie. Het heeft een 5000 mAh batterij met 22,5W opladen. Wat fotografie betreft, biedt de fabrikant een viervoudige fotomodule, waaronder een 48-megapixel hoofdsensor met een f/1.8 diafragmalens, gecombineerd met een 8-megapixel ultragroothoek (f/2.4). Twee andere 2MP (f/2.4) sensoren zijn gewijd aan macro en scherptediepte. De telefoon draait op Android 10 en EMUI versie 10.1, zonder Google-diensten. U vindt ultrasterke, dunne en zeer lichte hoesjes. Onze accessoires zullen de prestaties van de telefoon maximaliseren.

.

Beschermers en accessoires die aan uw eisen voldoen

De covers die wij aanbieden zullen de achterkant, randen en knoppen van uw telefoon beveiligen. De hoesjes zullen hem volledig beschermen en bieden tegelijkertijd zeer praktische opties: kaarthouders aan de binnenkant, verwijderbare riem, hoes om te bouwen tot handsfree houder. Wat u ook kiest (hoesje of hoesje), wij adviseren u om een folie of gehard glas over het scherm van uw smartphone te plaatsen. Zelfs met een hoesje bent u niet veilig voor een ongeluk (gebruik van de telefoon met het hoesje open, liggende stand enz.). Ontdek dan onze grote selectie die aan uw verwachtingen en uw wensen zou moeten voldoen. Onze klassieke hoesjes zijn er: transparant, koolstofvezel, Ultra Resistant, Survivor, imitatieleer, met steunring, met patronen .... Wij hebben elegante en zakelijke covers in alle stijlen leer: nappa, klassiek, lychee, vintage... U vindt er verschillende sluitingen en flip-style covers met sluitingen geïntegreerd in de cover. Wij zijn ook op zoek naar accessoires die het gebruik van uw mobiele telefoon zullen verbeteren: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, speakers, hoofdtelefoons, oortelefoons, auto/fietssteunen, statieven... U zult merken dat onze producten worden verkocht tegen bodemprijzen. Ze zijn zo goedkoop, dat je er meerdere kunt kopen voor de prijs van één elders.

Dealy is ook haar klantenservice, haar blog en sociale netwerken

U kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken voor al uw vragen over onze producten en om uw bestellingen te volgen. Wij ontwikkelen ook onze blog om u praktisch advies te geven over onze producten. Voel je vrij om ons te liken op Facebook, Instagram en Tik Tok. We zullen van je houden!