224 Producten

Dealy biedt de beste deal op Xiaomi 11T Pro screenprotectors en accessoires met korting

.

Bij Dealy koopt u Xiaomi 11T Pro hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires tegen gereduceerde prijzen. De hoesjes beginnen vanaf £4,99, de covers vanaf £6,99 en de films en gehard glas vanaf slechts £3,99. De Xiaomi 11T Pro is een Qualcomm 888 SoC telefoon ondersteund door 8 of 12 GB RAM. Het heeft een 5000mAh batterij en een 108+8+5 megapixel drievoudige camera sensor. Het 6,67-inch AMOLED-scherm is HDR-compatibel en geklokt op 120 Hz. Een geweldige telefoon die de juiste apparatuur nodig heeft voor zijn technische prestaties. Bij Dealy verkopen we dunne en zeer lichte hoesjes die de telefoon beschermen bij schokken, tegen krassen, vlekken en stof. Ze zullen de directe toegang verlaten en dun blijven. De portefeuille stijl covers zal het volledig veilig tegen de elementen. Schermbeschermers (gehard folie en glas) en cameralensbeschermers voorkomen breuk en krassen die bij gebruik fataal kunnen zijn. Wij verkopen accessoires die u volledig tevreden zullen stellen. U vindt er opladers, geheugenkaarten, externe batterijen, kabels, speakers, koptelefoons, statieven, auto- en fietssteunen. Hiermee kunt u de autonomie, geluidskwaliteit, opslag en transport van uw Xiaomi optimaliseren.

.

Ontdek ons aanbod van beschermingen en accessoires

Profiteer van onze geweldige aanbiedingen voor Xiaomi 11T Pro beschermers en accessoires. U zult blij zijn met hun kwaliteit en lage prijzen. U vindt siliconen hoesjes die slank en anti-slip zijn. Flexibel of stijf, ze zullen een kleurrijk accent geven dat u zal onderscheiden. U vindt transparante hoesjes met of zonder versterkte hoeken. Wij verkopen fancy hoesjes met leuke ontwerpen (dieren, planten, marmer stijl). We hebben ook klassieke koolstofvezel hoesjes , de "Survivor" en de "Ultra Resistant" die twee lagen bescherming hebben. Ze zijn zeer doeltreffend in geval van een plotselinge impact. Die met een steunring zijn erg praktisch voor handsfree gebruik. Wij bieden 9H gehard glas (achterkant) en siliconen (randen). Onze klepbedekkingen in kunstleder of echt leer zijn dun en licht. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder band en onderscheiden zich door hun weerbestendigheid. U vindt zakken met ontwerpen die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. Zo zijn er klepbedekkingen met katten, honden, wolven, panda's, de Eiffeltoren of luipaardprint. Wij bieden een uitzonderlijke selectie van op maat gemaakte monochrome covers die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen is degene kiezen die het beste bij u past. Welkom bij Mijn Etui voor uw Xiaomi 11T Pro!

Wij beantwoorden graag uw vragen.

Wij reageren snel op uw verzoeken en zijn te vinden op sociale media

.

Voel je vrij om ons een email te sturen door naar de "contacteer ons" sectie te gaan. U kunt ons ook bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw vragen zeer snel beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.