30 Producten

Uw nummer 1 leverancier van hoesjes , cases, etuis, screenprotectors en accessoires goedkoop bestellen voor Oppo A72

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Oppo A72 met korting. Deze instap/mid-range telefoon heeft een 6,5-inch full HD-scherm. Hij heeft een resolutie van 2400 x 1080 pixels. De telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 665-ontwerp met 4 GB RAM en 128 GB interne opslagruimte. Het heeft een 5.000 mAh batterij, wat vrij opmerkelijk is. De cameramodule bestaat uit vier camera's: een 48-megapixel hoofdsensor (f/1.7), een 8-megapixel ultragroothoek, en zwart-witlenzen. De frontcamera heeft 8 megapixels. De smartphone draait op het nieuwste Android 10-besturingssysteem met de ColorOS 7.1-interface van de fabrikant, die eindelijk zijn draai heeft gevonden. Het is aangenaam in het gebruik en de interactiviteit is uitstekend. Ontdek onze beschermingen en accessoires die exclusief zijn voor de telefoon. Ze zullen u toelaten om uw Oppo A72 op een aangename manier te gebruiken zonder risico voor de veiligheid.

De Oppo A72 is de meest populaire telefoon in de wereld.

Premium beschermingen en accessoires tegen super aantrekkelijke prijzen

Koop onze hoesjes in silicone of plastic. Ze zijn dun en passen perfect bij de lijnen van de telefoon als een beschermende tweede huid. Wij bieden een grote keuze: transparante covers, flexibele siliconen monochroom, ultra resistent met steunring, de prachtige krokodillenhuid stijl ... We hebben ook covers die zijn gemaakt als portefeuilles met binnenuitsparingen om kaarten en contant geld te zetten. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot handsfree houders. U hebt natuurlijk nog steeds gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Onze screenprotectors zijn ultra dun en zeer duurzaam (9H). Het glas zal niet breken en u vermijdt krassen die vervelend zijn en de telefoon zijn waarde doen verliezen. We hebben ook een bescherming voor de camera module van uw Oppo. De lenzen zullen niet breken en u vermijdt krassen. Niet te missen onze sectie gewijd aan accessoires: externe batterijen, laders, kabels, speakers, koptelefoons, fiets / auto houders, docking stations en onze nieuwe producten. Ze zijn krachtig, ergonomisch, design en perfect aangepast aan de bediening, het gebruik en het transport van de Oppo A72.

.

U kunt ons gemakkelijk 7 dagen per week bereiken

.

Wij zijn elke dag bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Wij kunnen u helpen als u vragen heeft over onze producten en zullen uw bestellingen opvolgen.

Wij zijn elke dag bereikbaar per telefoon, e-mail en SMS.