Samsung Galaxy Tab S6


48 Producten

Dealy beschermt en verfraait uw Samsung Galaxy Tab S6 tegen lage prijzen

Bespaar op Samsung Galaxy Tab S6 hoesjes, covers, smart cases, cases, screenprotectors en accessoires bij Dealy. U hebt deze tablet gekozen vanwege zijn prestaties en ergonomie. Het heeft een 10,5-inch AMOLED-scherm in 16:10-formaat met een ultrasone vingerafdruksensor onder het scherm. De S Pen wordt rechtstreeks via de tablet opgeladen, wat erg handig is. De lei heeft een uitstekende grip en kan lang worden gebruikt dankzij het ergonomische ontwerp en het lichte gewicht. Hij is uitgerust met een USB Type-C poort en 4 goed verdeelde speakers. De laatste bieden een opmerkelijke geluidskwaliteit. Bovenal is de kwaliteit van het scherm erg goed, met geweldige kleuren en contrast. Wat de omgeving betreft, is de Tab S6 voorzien van Android 9 Pie en One UI. De interface van Samsung is een perfecte aanvulling op het Google OS en biedt een duidelijke, aangename en eenvoudige organisatie. Kortom: een eersteklas tablet voor een redelijke prijs. Dealy biedt een breed scala aan exclusieve beschermingen en accessoires voor de tablet, zodat u deze met een gerust hart kunt gebruiken. Profiteer van onze super lage prijzen om geweldige deals te maken en te besparen zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uw Tab S6.

Super lage prijzen op hoesjes, covers, cases en smart cases

Ontdek onze ultraslanke hoesjes, ontworpen om perfect aan te sluiten op de contouren van de Tab S6. Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten en functies en beschermen de tablet tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Het tablet zal veilig zijn en zijn waarde niet verliezen als u het wilt doorverkopen. Wij bieden eenvoudige, doorzichtige of gekleurde siliconen hoesjes. Wij hebben ook hoesjes voor zwaar gebruik met een hybride ontwerp (kunststof en silicone), die zeer goed tegen schokken bestand zijn. Sommige hebben een geïntegreerde handsfree houder. Dit betekent dat u optimaal kunt profiteren van de liggende modus en uw video's in alle rust kunt bekijken. Wij bieden ook verschillende draagmogelijkheden (riemen en schouderriemen). U kunt de voorkeur geven aan een hoesje of etui dat is gemaakt om de hele tablet vast te zetten. Deze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje en hun hoesje beschermt de hele tablet. De tablet wordt beschermd tegen de elementen en u kunt er kaarten en kleine documenten in opbergen. De hoesjes hebben verschillende sluitingen, afhankelijk van uw gebruik. Wij hebben voor elk wat wils: gedecoreerde hoesjes zakjes, klassiek imitatieleer, stoffen, etuis voor kinderen en jongeren... Een unieke selectie die iedereen zal aanspreken. Wij bieden ook onze klassieke smart cases met uitklapbare voorvensters, zodat u uw tablet kunt gebruiken zoals u dat wilt. Welkom in uw Dealy wereld van covers en hoesjes.

Vind uw Galaxy Tab S6 screenprotector en accessoires met korting

.

Dealy beveiligt het scherm van uw tablet met ultradunne folie en gehard glas, zodat het volledig veilig blijft. Onze beschermers zijn eenvoudig te installeren en houden het glas en de technologie veilig tegen de elementen. Je houdt het aanraakgebied zo gevoelig als het oorspronkelijk was. In principe is het alsof je scherm niet beschermd is. Zo vermijdt u het risico op breuk of ontploffing in geval van een schok. U hoeft het glas niet te vervangen, of zelfs de tablet als de binnenkant kapot is. Wij bieden ook ons assortiment accessoires aan en breiden dit uit: opladers, externe batterijen, speakers, hoofdtelefoons, standaarden en docking stations. Uw Samsung Galaxy Tab S6 ervaring zal compleet en verbazingwekkend zijn. Bovendien profiteert u van onze geweldige aanbiedingen en prijzen.

De Samsung Galaxy Tab S6 is een geweldige manier om het meeste uit uw telefoon te halen.

Geniet van onze geweldige klantenservice

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn elke dag open en kunnen u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen. Geniet van uw bezoek aan ons!