125 Producten

Dealy : voordelige bescherming en accessoires voor de Google Pixel 7 Pro

Op zoek naar goedkope premium bescherming en accessoires voor je Google Pixel 7 Pro? Bij Dealy vindt u de beste covers, hoesjes, screenprotectors, camerabeveiligers en accessoires tegen onverslaanbare prijzen. Je profiteert van lage prijzen op alle beschermingen en accessoires.

De Google Pixel 7 Pro is een telefoon gemaakt van gerecycled aluminium, met een 6,7-inch full HD+ OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Hij is uitgerust met een Google Tensor G2-processor van de tweede generatie, die zijn kracht vergroot. De telefoon beschikt over 2D gezichtsherkenning en een vingerafdruksensor onder het scherm. De camera heeft een 50MP hoofdsensor met een beeldhoek van 82 graden, een 12MP ultra-groothoeksensor en een 48MP telelens. Het heeft ook een Super Zoom (x8).

Dealy biedt een op maat gemaakte selectie beschermingen en accessoires met korting voor de Google Pixel 7 Pro. Je vindt hier de producten die je nodig hebt om alles uit je telefoon te halen.

Gebruik uw Google in de best mogelijke omstandigheden

Bij Dealy koop je hoogwaardige bescherming en accessoires met korting. Je Google Pixel 7 Pro is dan helemaal veilig en je kunt hem onder de best mogelijke omstandigheden gebruiken. We hebben een selectie gemaakt van de beste accessoires voor je mobiele telefoon.

Zeer resistente rompen

Wij verkopen hoesjes die exclusief zijn aangepast aan de lijnen van de Google Pixel 7 Pro. Ze zijn dun en licht en beschermen je telefoon tegen krassen, vocht, vlekken en stof in geval van een schok. Je mobiele telefoon blijft in topconditie en heeft geen last van dagelijkse slijtage, haperingen en beschadigingen. Je vindt hoesjes in koolstofvezel, monochrome siliconen of imitatieleer. Ze vallen op door hun elegantie en soberheid. Onze transparante hoesjes behouden het design van je smartphone en zijn toch discreet. Je kunt ook ultrabestendige hoesjes kopen met meerdere beschermingslagen. Ze bieden optimale veiligheid bij een plotselinge botsing. Sommige hebben handsfree ondersteuning om het gebruik in liggende modus te vergemakkelijken. Je kunt ook kiezen voor een chic hoesje of een hoesje van gehard glas met siliconen randen.

Multifunctionele hoesjes

Onze hoesjes en cases zijn ontworpen om de hele Google te beschermen en zijn multifunctioneel. Ze bieden directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Je kunt je telefoon dus opladen zonder dat je de bescherming hoeft te verwijderen. Onze hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles, met interne kaarthouders en een vakje voor notities of kleine documenten. Sommige hebben een praktische riem om je mobiele telefoon veilig mee te nemen. We verkopen monochrome hoesjes in zakelijke stijl die opvallen door hun elegantie. Ze zijn ultrabestendig en beschermen de hele mobiele telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Je hebt de keuze uit verschillende texturen (nappaleer, licthi, structuur, lak, etc.) en sluitingen (riem, drukknoop, flip cover, vintage sluiting, etc.). Misschien geef je de voorkeur aan onze fancy covers, die zeer beschermend zijn en je Pixel 7 Pro een ander, persoonlijk tintje geven.

Bescherm het scherm en de achteruitrijcamera

De screenprotectors die we aanbieden, zowel folie als gehard glas, onderscheiden zich door hun dunheid en sterkte. Ze zijn eenvoudig te installeren en laten geen sporen achter wanneer je ze verwijdert. Het scherm en de lenzen exploderen niet bij een plotselinge schok. Ze worden niet bekrast of beschadigd. De beschermende lens van gehard glas voor de achtercamera beschermt de sensoren zonder de kwaliteit van de foto's aan te tasten. Dankzij deze bescherming kun je optimaal profiteren van de uitzonderlijke mogelijkheden van de camera.

Op maat gemaakte accessoires voor de Google Pixel 7 Pro

Bij Dealy vindt u ook accessoires die perfect passen bij de manier waarop je telefoon werkt. We bieden geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons en houders voor in de auto of op de fiets. Ze helpen je bij het opladen, vervoeren en optimaliseren van de prestaties van je mobiele telefoon. Veel plezier bij je bezoek.

Dealy biedt persoonlijke klantenservice

Bij Dealy geniet je van een eenvoudige, gebruiksvriendelijke website. Bestellingen worden in alle veiligheid geplaatst en je krijgt ze zo snel mogelijk geleverd. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice om je bestellingen te volgen. We helpen je te vinden wat je zoekt. Je kunt telefonisch of per sms contact met ons opnemen. We zullen zeer snel reageren op je schriftelijke verzoeken en e-mails. Onze contactgegevens vindt u in het gedeelte "contact opnemen". Als je ons volgt op Facebook, Instagram en TikTok, ben je als eerste op de hoogte van onze promoties.