38 Producten

Dealy verkoopt de beste beschermingen en accessoires voor de Realme 8 5G

Dealy heeft een grote selectie van goedkope hoesjes , covers, hoesjes, scherm- en camerabeschermers en accessoires voor de Realme 8 5G. U zult geld besparen op hoogwaardige producten. De Realme 8 4G wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 700 SoC met maximaal 8 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Hij heeft 3 fotosensoren aan de achterzijde: een 48-megapixel groothoeklens, een macrolens en een 2-megapixel dieptesensor. De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (18 W). Ons team selecteert beschermingen en accessoires die het gebruik van de telefoon maximaliseren en u in staat stellen hem volledig te gebruiken.

Premium beschermers en accessoires met korting

Bij Dealy, vindt u de hoogste kwaliteit artikelen. Wij bieden hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires die tegen bodemprijzen worden verkocht. Onze hoesjes zijn zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Wij verkopen transparante hoesjes, monochrome siliconen hoesjes, kunstlederen hoesjes of hoesjes van koolstofvezel die zeer sober en discreet zijn. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en hun weerstand tegen weersinvloeden. Wij bieden omslagen met kleppen die zijn ontworpen als portefeuilles met openingenvoor kaarten en contant geld (memo's, tickets, rekeningen, bewijsstukken). De hoesjes kunnen gemakkelijk worden ingeklapt tot handsfree houders in liggende positie. U kunt uw films en video's in alle rust bekijken. Sommige hoesjes hebben een verwijderbaar koord om de telefoon veilig met de hand te dragen. U zult verschillende materialen zien, de een even sterk als de ander: imitatieleer, echt leer, splitleer, lycheeleerstijl, design, structuurleereffect... Ook de sluitingen verschillen van model tot model. U vindt er bijvoorbeeld een riem, een klinknagel, een magnetische sluiting, een drukknoopsluiting, een klapdeksel. Dankzij de uitsparing in de cover kunt u telefoongesprekken voeren terwijl u de cover gesloten houdt. U zult dunne en zeer bestendige beschermingen zien voor het scherm van de Realme 8 5G. De screenprotectorsen het gehard glas zijn dun en gemakkelijk aan te brengen. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het glas bij een plotselinge botsing explodeert en u hebt geen last van krassen en vlekken die de telefoon glad maken. U vindt er ook een gehard glazen beschermlens voor de achterste cameramodule van de telefoon. Het zal de lenzen vastzetten zonder de kwaliteit van de foto's aan te tasten. Wij bieden ook een uitzonderlijke selectie van accessoires. Wij verkopen geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, statieven, auto/fietssteunen, docking stations en nieuwigheden. Ze zullen de prestaties van de Realme 8 5G optimaliseren en je in staat stellen om het volledige potentieel te gebruiken. U profiteert ook van onze lage prijzen en regelmatige kortingen. Geniet van uw bezoek aan ons 1

Contacteer ons en volg ons op uw sociale netwerken

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en TikTok.