16 Producten

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires voor de Asus ZenFone 8

Dealy is uw bron voor goedkope screenprotectors en accessoires voor uw Asus ZenFone 8. Hoezen beginnen vanaf £4.99, slipcovers vanaf £6.99 en beschermers vanaf slechts £3.99! De Asus ZenFone 8 is een high-end telefoon met een Qualcomm Snapdragon 888 SoC en tot 16 GB RAM en 256 GB opslagruimte. De cameramodule biedt twee sensoren, een 64-megapixel hoofdsensor (die tot 8K kan filmen) en een 12-megapixel ultra-groothoeksensor en macrolens. De 4000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (30 W), waardoor hij in 1u20 volledig is opgeladen. Dealy beveiligt en versiert uw telefoon met producten die er exclusief voor zijn ontworpen.

.

Uitstekende kwaliteit beschermingen en accessoires

Bij Dealy verkopen wij beschermingen en accessoires die iedereen zullen aanspreken en aan uw eisen zullen voldoen. Onze hoesjes van siliconen, plastic, gehard glas of gemengd materiaal (achterkant van plastic of gehard glas met siliconen randen) zijn dun en zeer goed bestand tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon. U vindt transparante hoesjes , klassieke carbonvezel of kunstlederen hoesjes , de Ultra Resistant serie hoesjes met de Survivor die twee lagen bescherming bieden. Wij verkopen ook monochrome flexibele siliconen hoesjes die een uitstekende grip bieden. Wij bieden mooie beschermers met steunringen die zeer handig zijn voor handsfree gebruik. Onze afdekkingen zullen voldoen aan uw veiligheids- en ergonomische eisen. Ultradun, ze beveiligen de hele telefoon bij schokken, tegen krassen, vlekken en stof. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en geld. U hebt de keuze uit verschillende materialen (lycheeleder, echt leer, splitleder, structuurleder, enz.), sluitingen en stijlen. Wij bieden veel gekleurde covers en andere met patronen (bloemen, dieren, marmer stijl...). Sommige hebben een verwijderbaar koord, wat erg praktisch is om met de hand te dragen. Voor u, als cadeau of voor uw kinderen, bieden wij een compleet assortiment beschermingen voor iedereen tegen lage prijzen. Dealy biedt ook screenprotectors en een beschermende lens voor de achterste cameramodule van de mobiel. Wij adviseren u het beste op de markt. Aarzel niet om onze Asus ZenFone 8 accessoires te bekijken (externe batterijen, laders, kabels, geheugenkaarten, auto/fietssteunen, speakers en koptelefoons, statieven...). U zult onder de indruk zijn van hun prestaties, kwaliteit en aangeboden prijzen.

.

Dealy is ook haar klantenservice en sociale netwerken

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties is door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok.