280 Producten

De Xiaomi Redmi 10C is beschermd en voorzien van accessoires voor een lage prijs bij Dealy

Profiteer van kortingen op Xiaomi Redmi 10C hoesjes , covers, cases, screenprotectors/camerabeschermers van Dealy . Je vindt hier de laagste prijzen voor alle beschermers en essentiële items voor het gebruik van je mobiele telefoon.

De Xiaomi Redmi 10C weegt 190 gram en meet 169,6 x 76,6 x 8,3 mm. Het 6,71 inch beeldscherm heeft een resolutie van 2400x1080 pixels. De camera aan de achterkant heeft een 50MP Samsung S5KJN1 sensor. Het toestel heeft 3GB RAM en 64GB interne capaciteit, aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 680 processor.

Wij bieden bescherming en accessoires die perfect bij je telefoon passen.

Premium hoesjes die passen bij de lijnen van de Xiaomi Redmi 10C

We bieden slanke, lichtgewicht hoesjes. Ze zijn ontworpen om aan te voelen als een tweede huid op de mobiele telefoon en zijn zeer goed bestand tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze laten directe toegang tot de oplaadpoorten en koptelefoons. Je hebt nog steeds directe toegang tot de knoppen en alle functies van je Xiaomi. We selecteren eenvoudige hoesjes, ultrabestendige hoesjes, mooie hoesjes en multifunctionele hoesjes.

De monochrome siliconen en kunststof hoesjes bieden uitstekende grip en onderscheiden zich door hun soberheid. Die van kunstleer en koolstofvezel zijn elegant en stijlvol. Ze bieden ook een uitstekende grip. En ze onderscheiden zich door hun dunheid en stevigheid.

We raden rompen met handsfree ondersteuning en rompen met kaarthouders sterk aan, die praktisch zijn voor dagelijks gebruik en zeer slijtvast.

Multifunctionele hoesjes van hoge kwaliteit

Onze hoesjes zijn gemaakt van leer of kunstleer. Ze zijn op maat gemaakt voor de smartphone en bieden uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en bij ongelukken. De hele mobiele telefoon wordt beschermd en je profiteert van de functies portemonnee (kaarthouder) en handsfree ondersteuning. Je kunt klassieke of chique hoesjes kopen. Aarzel niet om jezelf te verwennen. Onze hoesjes zijn zo goedkoop dat je er meerdere kunt kopen voor de prijs van één.

Scherm- en camerabeschermers zijn essentieel

Het beschermen van de camera op je Xiaomi Redmi 10C is essentieel als je hem lang wilt houden. Je kunt een folie of een beschermer van gehard glas installeren om er het beste uit te halen. Deze beschermingen zijn ultrabestendig, HD en ultradun. Ze laten je optimaal genieten van het scherm en de camera.

Essentiële accessoires

Bij Dealy vindt u de accessoires die je nodig hebt om je Xiaomi 10C soepel te laten werken. Je kunt externe batterijen, kabels, geheugenkaarten, opladers, koptelefoons, speaker s, statieven en regelmatige updates krijgen. Met deze hoogwaardige producten haal je alles uit je telefoon. Bekijk ze!

Het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen

Door je vertrouwen in ons te stellen, kun je je bestellingen in alle veiligheid plaatsen en ze zeer snel geleverd krijgen. Je kunt contact met ons opnemen per telefoon, sms of e-mail. Ons team informeert je over onze producten en volgt je bestellingen dagelijks op. We reageren heel snel op je schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok.