140 Producten

De beste selectie van hoesjes , cases, screenprotectors en accessoires voor Galaxy A31

Dealy biedt een unieke collectie van scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy A31. U koos de A31 voor zijn prestaties en ontwerp. Deze telefoon op instapniveau wordt aangedreven door een Mediatek SoC, ondersteund door 4 of 6 GB RAM en 64 of 128 GB opslagruimte, uitbreidbaar via microSD. Hij heeft vier fotosensoren achteraan, de belangrijkste met 48 megapixels. U zult genieten van een 5000mAh batterij die compatibel is met snelladen (15W). Het AMOLED-scherm is 6,4 inch. Bijzonder is de Always On Display-functie, waarmee u de tijd, datum en meldingen kunt zien zonder het scherm aan te zetten. De smartphone draait op Mediatek Helio P65 en is verkrijgbaar in twee versies (4/6 GB RAM en 64/128 GB interne opslag). U vindt de beste beschermers en accessoires bij Dealy, die exclusieve artikelen voor de telefoon selecteert die tegen bodemprijzen worden aangeboden.

Beschermers en accessoires exclusief voor de A31

Bij Dealy vindt u beschermingen en accessoires die perfect aan uw eisen en behoeften voldoen. Ontdek onze hoesjes van silicone, plastic, gehard glas of gemengd materiaal (achterkant van plastic of gehard glas met siliconen randen). Ze zijn zeer dun en bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De covers hebben precieze openingenbij poorten en knoppen, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot de functionaliteit. U vindt transparante hoesjes en onze klassieke hoesjes van koolstofvezel, kunstleer, heavy duty en Survivor. We hebben er enkele met een ring die fungeert als handsfree houder. Hiermee kunt u uw smartphone op een prettige manier handsfree gebruiken. Wij bieden mooie geharde glazen hoesjes die goed presteren en variëren in schoonheid. Onze ultradunne covers beschermen de hele telefoon perfect tegen de elementen. Ze zijn gemaakt als portemonnees met binnenuitsparingen voor pasjes en contant geld. Ook hier hebt u de keuze uit verschillende materialen, sluitingen en stijlen. Wij bieden gekleurde lederen hoesjes aan en andere met motieven (bloemen, dieren, glitter...). Wij bieden ook screenprotectors voor uw Galaxy A31. Dit zijn de beste op de markt. Zij voorkomen breuk, krassen die zeer schadelijk kunnen zijn en vlekken die onaangenaam zijn, terwijl zij een uitstekende interactiviteit met toepassingen mogelijk maken. Bekijk onze sectie gewijd aan A31 accessoires: externe batterijen, laders, kabels, geheugenkaarten, auto / fiets mounts, speakers en koptelefoons, statieven ... Ze zijn van uitstekende kwaliteit en ze zullen allemaal voldoen aan uw verwachtingen in kwaliteit en eerlijke prijzen.

Dealy is ook haar klantenservice en sociale netwerken

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). Wij kunnen u dan informeren over onze producten en de stand van uw bestellingen opnemen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.