132 Producten

Beschermingen en accessoires voor iPad 10.9'' (2022) zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt een exclusieve selectie hoesjes , cases, smart cases, accessoires en screenprotectors voor de iPad 10.9'' (2022) met korting. Profiteer van onze gereduceerde prijzen om je tablet te beschermen zoals jij dat wilt.

De iPad 10 (2022) is uitgerust met een 10,9-inch scherm en een vingerafdruksensor op de aan/uit-knop. Dit instapmodel tablet is uitgerust met een Apple A14 SoC voor de optionele 5G-versie. Hij heeft een USB C-poort die de Lightning-poort vervangt.

Ontdek onze selectie covers, hoesjes, smart cases en screenprotector s waarmee je je tablet in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. We bieden een breed scala aan producten van hoge kwaliteit.

iPad 10,9" (2022) beschermers en accessoires tegen lage prijzen

Wij bieden de beste beschermers voor je iPad 10.9" (2022). Je zult ze geweldig vinden vanwege hun stijl en lage prijs. We selecteren de beste cases, covers en screenprotectors op de markt. Je kunt ook hoogwaardige accessoires kopen.

Premium hoesjes

Ontdek onze selectie siliconen hoesjes die de achterkant en randen van je tablet beschermen tegen weersinvloeden. De iPad is goed beschermd bij schokken, tegen krassen, vlekken en stof. Er is iets voor jou en je kinderen. De iPad 10.9'' hoesjes voor kinderen zijn gemaakt van EVA-schuim en zijn milieuvriendelijk. Ze zorgen ervoor dat ze hun tablet in alle veiligheid kunnen dragen.

Je vindt hier antisliphoesjes met riemen en schouderriemen die zeer beschermend zijn en waarmee je je iPad in de best mogelijke omstandigheden kunt dragen. Deze modellen zijn slipvast en ideaal voor gebruik door iedereen.

Je kunt ook transparante of monochrome rompen kopen, die zich onderscheiden door hun dunheid. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en zeer goed bestand tegen de elementen. Ze zijn elegant en bieden een uitstekende grip.

Koffers naar wens

Wij bieden hoesjes met kleppen die zeer goed bestand zijn tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Deze hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles, met openingen aan de binnenkant voor het opbergen van pasjes, documenten of geld. De hoesjes fungeren als een handsfree houder voor comfortabel gebruik in liggende modus. Er zijn hoesjes met handmatige sluitingen en andere met sluitingen die in de voorflap zijn geïntegreerd. Er zijn monochrome hoesjes die heel elegant zijn en versierde hoesjes die een persoonlijk tintje geven.

Essentiële driedelige slimme hoesjes

Je vindt hier ook smart cases die dun en zeer licht zijn. Ze zijn niet alleen zeer beschermend, maar zorgen er ook voor dat je de iPad 10.9'' (2022) gemakkelijk in liggende modus kunt gebruiken. Ze hebben ook een auto wake & sleep functie voor zuinig gebruik van de tablet. Sommige hebben een stylushouder. Je kunt smart cases kopen in monochroom kunstleer of smart cases met originele designs. Ontdek onze modellen die je zullen aanspreken met hun stijl en design.

Schermbeschermers voor optimale veiligheid

Vergeet niet het scherm van je iPad 10.9'' (2022) te beschermen. Wij bieden screenprotectors die gemakkelijk over het glas van de tablet passen. Je kunt kiezen tussen folie of gehard glas. Ze zijn explosiebestendig en voorkomen krassen en vlekken. Deze beschermers zijn essentieel voor een optimale bescherming van de iPad 10.

Opvallende accessoires

Je kunt ook hoogwaardige accessoires kopen. We verkopen kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, standaarden , statieven, speaker s, koptelefoons en universele stylussen. Ze zijn ontworpen door de beste fabrikanten en zorgen ervoor dat je je tablet in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. Veel plezier bij je bezoek!

Dealy : uw vertrouwde leverancier

Als je Dealy kiest, profiteer je van een website die gemakkelijk te navigeren is. Onze productbladen zijn duidelijk. Ze helpen je de beste keuzes te maken. Je kunt je transacties in alle veiligheid uitvoeren en ontvangt de levering zo snel mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. We zijn telefonisch en per sms bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mail sturen (zie "contact"). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok voor nieuws en promoties.