179 Producten

Dealy biedt de beste selectie beschermingen en accessoires voor de iPhone 14 Plus tegen gereduceerde prijzen

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie rompen, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires voor de iPhone 14 Plus tegen discountprijzen. Bespaar geld en geniet van de unieke prestaties van je mobiele telefoon. De iPhone 14 Plus heeft een 6,7-inch OLED-scherm met een frequentie van 60 Hz. Hij biedt nieuwe 12-megapixelcamera's voor en achter met geoptimaliseerde softwareverwerking en batterijduur. Hij vervangt de iPhone 13 mini in een compleet andere configuratie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dealy beschermt en verfraait je smartphone met exclusieve producten. Je vindt hier een compleet assortiment hoesjes, covers, cases en accessoires tegen lage prijzen, zodat je je iPhone 14 Plus met een gerust hart kunt gebruiken. We nodigen je uit om ons assortiment hoesjes, covers, screenprotectors, camerabeschermers en accessoires te ontdekken.

Ultrabestendige hoesjes om je iPhone 14 Plus een persoonlijk tintje te geven

We bieden siliconen, kunststof, gehard glas of gemengde materialen (kunststof of gehard glazen achterkant met siliconen randen). Ze zijn dun en licht en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn ontworpen om de lijnen van de mobiele telefoon te volgen en worden er als een tweede huid omheen. Ze vallen op door hun elegantie en geven direct toegang tot poorten en functies. Er zijn bijvoorbeeld transparante hoesjes die het ontwerp van de telefoon behouden. Met of zonder verstevigde hoeken, ze bieden een uitstekende grip en zijn zeer discreet. Je vindt er ook hoesjes van koolstofvezel, hoesjes van kunstleer, ultrabestendige hoesjes met een steunring en/of kaarthouder. We introduceren een aantal nieuwe functies in deze multifunctionele modellen. Ze bieden niet alleen twee lagen bescherming, maar hebben ook een verschuifbare camerabeschermer en gecombineerde houder- en kaarthouderopties. De monochrome hoesjes van flexibel siliconen zijn voor mensen die op zoek zijn naar een goede grip en kleurrijke bescherming. We verkopen ook heldere, zeer beschermende hoesjes van gehard glas. Als je op zoek bent naar een iets ander soort bescherming, kun je kiezen voor onze fancy hoesjes met patroon. Ze zijn dun en licht, maar toch zeer goed bestand tegen de elementen.

Hoogwaardige hoesjes en cases

De hoesjes en tassen die we aanbieden voldoen aan je behoeften op het gebied van bescherming en ergonomie. In feite zijn ze ontworpen als een praktisch accessoire voor al je dagelijkse activiteiten. Ze zijn niet alleen slank, maar beschermen de hele telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zijn ontworpen als portefeuilles, met kaarthouders en een vakje voor geld of documenten zoals rekeningen of memo's. De hoesjes zijn zo ontworpen dat je ze kunt ombouwen tot een handsfree houder. Er zijn verschillende materialen, allemaal even beschermend. De sluitingen en stijlen van de hoesjes zijn verschillend, zodat je precies het model kunt kiezen dat je zoekt. We bieden hoesjes in echt leer, kunstleer, splitleer, nappa, lychee, vintage of lakleer. Je kunt hoesjes met kleppen in één kleur kopen en hoesjes met motieven (planten, dieren, vlaggen, enz.). Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat al onze hoesjes voldoen aan de veiligheidsnormen die je zoekt.

Schermbeschermers perfect geschikt voor de iPhone 14 Plus

Bij Dealy bieden we ook scherm- en camerabeschermers voor de iPhone 14 Plus. De eenvoudig te installeren, ultradunne en transparante screenprotectors en het getemperde glas zorgen ervoor dat je onder de best mogelijke omstandigheden en in alle veiligheid met het scherm kunt werken en foto's kunt maken. Eenmaal geïnstalleerd vergeet je dat ze beschermd zijn. We raden ze aan als je een hoesje of cover hebt. Je bent immers niet veilig voor een brutale schok die het glas van het scherm en de fotomodule ernstig zou kunnen beschadigen.

Geniet van exclusieve accessoires voor je iPhone 14 Plus

Ontdek ons assortiment hoogwaardige accessoires die perfect geschikt zijn voor je iPhone 14 Plus. Je vindt er geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, auto- en fietshouders, speaker s, koptelefoons en statieven om er maar een paar te noemen. Je zult dol zijn op hun prestaties, kwaliteit en scherpe prijzen. We updaten onze sectie regelmatig zodat je je smartphone in de best mogelijke omstandigheden en in alle veiligheid kunt gebruiken.

Dealy heeft ook een website, klantenservice en sociale netwerken

Als je door onze site bladert, zul je merken dat hij gebruiksvriendelijk is en duidelijke uitleg geeft over al onze producten. Je transacties zijn volledig veilig en je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bellen. Je kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail in het gedeelte "contact opnemen" van deze site. We beantwoorden je vragen over onze producten en houden je bestellingen bij. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, blijf je op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en promoties. Veel plezier met je bezoek.