42 Producten

Een unieke selectie van scherp geprijsde premium protectors en accessoires voor de Galaxy M51

Ontdek onze afgeprijsde hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en Dealy accessoires voor de Samsung Galaxy M51. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen en lage prijzen op alle producten. De Samsung Galaxy M51 is een middenklasse telefoon die wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 730G SoC in combinatie met 6 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het toestel beschikt over een 4-sensor achterzijde: een 64-megapixel hoofdcamera, een 12-megapixel ultra-groothoekcamera, een macrolens en een 5-megapixel dieptesensor. Het heeft een 7.000 mAh batterij met snellaadmogelijkheid (25W). De smartphone weegt 213 gram en is 9,5 mm dik. Het heeft een 6,7-inch display met FHD+ (2400 x 1080) resolutie en Super AMOLED display technologie. Een geweldige telefoon die veel waar voor zijn geld biedt, maar gezien zijn formaat zeer goed beschermd moet worden.

.

Beschermers en accessoires tegen bodemprijzen

Wij bieden beschermers en accessoires die aan uw verwachtingen voldoen, zodat u uw Galaxy M51 kunt beveiligen en accessoriseren zoals u dat wilt. U vindt covers die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de contouren en lijnen van de smartphone. Ze zijn dun en zeer licht en worden als een tweede huid op de gsm. Ze zullen zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen en stof op knoppen en poorten. Gezien het grote formaat van de telefoon, is het belangrijk om jezelf te beschermen voor het geval je hem laat vallen. Onze covers hebben precieze openingenbij de poorten en knoppen. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of hybride materialen (plastic achterkant en siliconen randen). Sommige zijn flexibel, halfstijf of stijf. U vindt transparante, monochrome siliconen, koolstofvezel, kunstleer en beschermers met motieven (dieren, planten, glitter, marmer...). Wij bieden ook onze klassieke Ultra Resistant en Survivor pads die een dubbele bescherming bieden. We hebben er met een steunring of kaarthouder. Onze hoesjes en cases zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. Ze beschermen de hele Samsung tegen de elementen en fungeren als portemonnee met hun binnenkaarthouder en geldvakje. De voorflap kan worden omgevormd tot een handsfree houder voor comfortabel gebruik in liggende positie. U vindt hoesjes in kunstleer of echt leer in vele kleuren. Wij bieden ook etuis met motief, etuis voor meerdere kaarten, etuis met riem en verschillende sluitingen. Wij nodigen u uit om onze sectie gewijd aan de Galaxy M51's ultra-resistente films en gehard glas voor het scherm en de fotomodule te bekijken. Deze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Het aanraakgedeelte van het scherm blijft gevoelig en de interactiviteit met toepassingen zal aangenaam zijn. Ontdek ons assortiment accessoires: externe batterijen, opladers, kabels, statieven, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons... Dankzij Dealy rust u zichzelf uit zoals u dat wilt en profiteert u van onze kortingen.

Dealy: snelle en vriendelijke klantenservice

Neem contact op met onze klantenservice om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.