161 Producten

Samsung Galaxy A71 hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires tegen onklopbare prijzen!

Dealy: onverslaanbare hoesjes , hoesjes, screenprotectors en accessoires voor Samsung Galaxy A71! De Galaxy A71 heeft een geboord scherm aan de voorkant en een module met vier camera's aan de achterkant. Het voorpaneel is voorzien van een groot 6,7-inch Amoled-scherm met full HD+ resolutie en een vingerafdruklezer. De telefoon wordt aangedreven door een 8-core 2,2GHz chip in combinatie met 6 of 8GB RAM en 128GB microSD uitbreidbare opslagruimte. Samsung's 2020 notebook heeft vier camera's aan de achterkant: een 64-megapixel hoofdsensor met f/1.8 lens, een 12-megapixel ultra-groothoek camera (f/2.2), een 5-megapixel dieptesensor voor portretmodus en een 5-megapixel sensor voor macromodus. Aan de voorkant zal een 32-megapixelcamera met een f/2.2-objectief worden gebruikt voor selfies. Een geweldige telefoon voor iedereen! Dealy biedt high-end bescherming tegen lage prijzen, zodat u optimaal kunt genieten van uw smartphone.

.

Beschermingen tegen voordelige prijzen!

Ontdek onze Dealy beschermingen tegen voordelige prijzen voor uw Samsung Galaxy A71! Ons team selecteert de beste kwaliteit hoesjes , covers, accessoires, screenprotectors en lenzen om ze aan u aan te bieden in speciale aanbieding. Onze accessoires beveiligen uw smartphone en zorgen ervoor dat u hem heel lang met een gerust hart kunt gebruiken. Onze hoesjes zijn dun, licht en zeer veilig. Onze hoesjes en zakjes zitten vol verrassingen. U kunt het scherm van uw mobiele telefoon gebruiken en foto's nemen zonder bang te hoeven zijn voor camera's. En onze accessoires zijn innovatief. Al onze artikelen zijn exclusief aangepast aan de Galaxy A71.

.

Dealy: uw aankopen en bestellingen

Profiteer van de adviesdienst van Dealy en volg uw bestellingen tijdens het winkelen bij Dealy. Ons team staat tot uw beschikking om u bij te staan in al uw zaken met ons.