209 Producten

Geniet van Dealy aanbiedingen op Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G beschermers en accessoires

Dealy verkoopt scherp geprijsde Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G covers, hoesjes, screenprotectors / achterste fotomodule en accessoires. Profiteer van de lage prijzen en bespaar op alle artikelen. Xiaomi biedt de Mi 11 Lite aan in 4G- en 5G-versies. Beide versies hebben een 6,55 inch Amoled-scherm. Het 4G-model wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 732G SoC in combinatie met 6 GB RAM en tot 128 GB opslagruimte. Het toestel beschikt over een camera-eenheid achteraan met drie sensoren: een 64-megapixel hoofdsensor, een 8-megapixel ultragroothoeklens en een 5-megapixel macrolens. De 4250mAh batterij is geschikt voor snelladen (33W). Het 5G-model onderscheidt zich door zijn Qualcomm Snapdragon 780G SoC, een versie met tot 8GB RAM en de afwezigheid van een 3,5mm jack. Het biedt dezelfde fotografische configuratie als het 4G-model. Dealy verkoopt een unieke selectie van beschermingen en accessoires die u zullen helpen het meeste uit uw Xiaomi te halen.

.

Hoesjes vanaf £4.99 en hoesjes vanaf slechts £6.99

Ons team biedt unieke beschermingen en accessoires waarmee u veilig kunt genieten van de prestaties van uw smartphone. Onze hoesjes zijn dun en licht. Ze zijn exclusief voor de mobiele telefoon gemaakt en beschermen de achterkant, de randen en de knoppen van de mobiele telefoon op uitzonderlijke wijze. Ze laten een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de smartphone toe, zodat u hem bijvoorbeeld gemakkelijk kunt opladen zonder de bescherming te hoeven verwijderen. Wij verkopen, vanaf 4,99 €, transparante hoesjes, fancy hoesjes, monochrome hoesjes in soepele of stijve siliconen, beschermingen met kaarthouders of een steunring. Ontdek onze collecties en verwen uzelf! De covers en hoesjes die we selecteren zullen het hele toestel beveiligen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Deze hoesjes zijn gemaakt als portemonnees en hun hoesje wordt een zeer handige handsfree steun voor bijvoorbeeld het controleren van e-mails of het bekijken van video's. Sommige van onze covers worden geleverd met een afneembaar riempje om de telefoon in de hand te dragen. Wij verkopen een reeks van hoge kwaliteit telefoon covers vanaf slechts € 6,99. U vindt er lederen en kunstlederen etuis, chique etuis, etuis met veel kaarthouders en veel etuis voor professioneel gebruik. Ons team selecteert films en geharde glazen die het scherm van uw Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G perfect zullen beveiligen. Zij zullen een optimale interactiviteit met de toepassingen mogelijk maken. Wij verkopen ook een ultrasterke coating van gehard glas die op het glas van de achterste cameramodule moet worden aangebracht. Uw lenzen worden beschermd tegen schokken en krassen. De accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, opladers, statieven, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen...) zullen de prestaties van uw telefoon optimaliseren. Design en zeer goede kwaliteit, ze zijn essentieel voor een optimaal gebruik van uw Xiaomi.

.

Professionele klantendienst om u te helpen

Wij zijn beschikbaar om u te helpen bij uw zoektocht op 06 44 64 68 65 (e-mail en telefoon). Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en kunnen uw bestellingen opvolgen. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok