Samsung Galaxy Tab A 8" (2019)


64 Producten

Dealy beschermt en verfraait uw Samsung Galaxy Tab 8'' (2019) tegen de laagste prijzen op de markt

Dealy biedt een grote selectie van hoesjes, covers, cases, smart cases, screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy Tab 8'' (2029) tegen voordelige prijzen. Profiteer van regelmatige kortingen, promoties en lage prijzen om uzelf uit te rusten zonder aan uw budget te denken. De Galaxy Tab 8" (2019) is een zeer fraaie instaptablet met een breedbeeldscherm met een resolutie van 1280 × 800 pixels. Hij heeft twee speakers aan de onderrand. Het biedt het Android Pie-besturingssysteem (versie 9.0) en een Qualcomm Snapdragon 429-processor (2 GB RAM). Hij heeft 32 GB intern geheugen en een micro-SD-kaartlezer. Hij heeft een batterijcapaciteit van 5.100 mAh. Het heeft een vingerafdruklezer, een mini-USB-aansluiting, een GPS-ontvanger en 5GHz Wi-Fi en Bluetooth 4.2 aansluitingen. Het heeft ook twee camera's (een 8MP hoofdsensor aan de achterkant en een 1,9MP frontcamera). De tablet draait op Android 9.0 Pie met Samsung's One UI. Het biedt de Kids Home-modus voor kinderen en de toepassing Family Sharing. De Galaxy Tab A 8.0 (2019) is verkrijgbaar in WiFi- en LTE-versies. Dealy biedt een ruime keuze aan beschermingen en accessoires die perfect aan uw behoeften en eisen zullen voldoen.

Ultra-resistente hoesjes , covers, cases, smart cases

Bescherming van uw tablet is essentieel als u het lange tijd intact wilt houden. Het zijn niet alleen kinderen waar je voorzichtig mee moet zijn. De tablet zelf is geen echt ergonomisch object voor alle handen (zoals een mobiele telefoon dat wel kan zijn). Het risico om het te laten vallen is groter. De tablet kan net als een boek overal worden neergezet, maar is gevoelig voor krassen die de tablet zijn waarde ontnemen en kan er gemakkelijk afvallen. Het zal ook zijn waarde verliezen. Een goede bescherming zal u ook in staat stellen de sporen te vermijden die onaangenaam zijn en die het glibberig maken tussen de handen. Ons team selecteert zaken voor iedereen, volwassenen, tieners en kinderen. Van de transparante schelp tot die met een handsfree steunring, u vindt vast wat u zoekt. We hebben een aantal geweldige familiehoesjes die uw Tab 8.0 (2019) veilig houden tegen de elementen. Zij zijn vervaardigd uit zeer resistente materialen (siliconen, plastic, gemengde materialen...) en maken een aangenaam gebruik mogelijk met een gemakkelijke toegang tot de poorten. Onze hoesjes en cases zijn exclusief ontworpen voor de tablet. Deze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat dient om de tablet vast te houden en als eerste beschermingslaag. De envelop draagt bij aan de veiligheid om het volledig te beschermen. We hebben veel verschillende modellen: kunstlederen hoesjes, hoesjes in portemonnee-stijl (met houders voor kaarten en documenten), hoesjes met leuke motieven (dieren, landschappen, bloemen, planten, glitters...). Volwassenen zullen dol zijn op onze slimme hoesjes, ontworpen met uitklapbare kleppen. Ze zijn ideaal voor hands-free gebruik, maar we raden ze niet aan voor jonge kinderen.

.

Een fijne selectie van screenprotectors en accessoires

Dealy doet er alles aan om u alleen artikelen van de hoogste kwaliteit te bieden. Daarom bieden wij u alleen ultrabestendige screenprotectors (films en geharde glazen) aan, waarvan wij zeker weten dat ze echt doeltreffend zijn in geval van een ongeluk. U zult merken dat er niet veel modellen zijn, maar dit zijn de modellen die u nodig hebt. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Zij zullen de gevoeligheid van de tastzone in stand houden. Wij raden ze aan, vooral als u kinderen hebt (zelfs als u een hoesje, etui of smart case hebt). Ontdek ook onze rubriek accessoires: kabels, opladers, geheugenkaarten, externe batterijen, speakers, oortelefoons, steunen en docking stations...). Ze zijn perfect aangepast om het gebruik, het transport, de autonomie en het geluid van de Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0) te optimaliseren.

Dealy is ook zijn klantenservice

Ons team beantwoordt uw vragen en verzoeken, elke dag, per telefoon, e-mail en sms. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.