238 Producten

Dealy biedt de beste selectie beschermingen en accessoires voor de Phone 14 Pro Max tegen lage prijzen

Dealy verkoopt een unieke selectie covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de iPhone 14 Pro Max tegen lage prijzen. Profiteer van onze kortingen en scherpe prijzen op alle beschermingen en accessoires. De iPhone 14 Pro Max heeft een 6,7-inch OLED-scherm met dynamische punch voor de FaceID-sensor en frontcamera. Het heeft een dynamische vernieuwingsfrequentie van 120 Hz tot 1 Hz voor Always on Display. Het heeft een nieuwe Apple A16 SoC geëtst in 4nm en een drievoudige 48+12+12 megapixel fotosensor met X3 telelens en ultra-groothoek. Dealy beveiligt en accessoriseert de telefoon met exclusieve producten. Je kunt de telefoon volledig veilig gebruiken. Je gebruikt hem in de beste omstandigheden. We kiezen de beste producten op de markt om de prestaties te optimaliseren.

Ultrabestendige rompen voor iedereen

Ontdek de siliconen, kunststof, gehard glas of gemengde materialen (kunststof of gehard glazen achterkant met siliconen randen) die we tegen lage prijzen aanbieden. Ze zijn zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze zijn speciaal ontworpen voor de lijnen van de iPhone 14 Pro Max en onderscheiden zich door hun slankheid. Je hebt nog steeds direct toegang tot poorten en functies. Er zijn transparante hoesjes die het ontwerp van de telefoon behouden. Met of zonder verstevigde hoeken bieden ze effectieve, discrete bescherming. We verkopen slanke, elegante carbonfiber hoesjes, terwijl de hoesjes van imitatieleer of echt leer sober zijn. Monochrome hoesjes van flexibel siliconen zijn ideaal voor wie een uitstekende grip wil. Je kunt de voorkeur geven aan een ultrabestendige hoes met of zonder steunring. Ze hebben twee lagen bescherming zonder de iPhone dikker te maken. Ze zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden en slijtage. We hebben ook een aantal prachtige hoesjes van gehard glas en hoesjes met steunringen geselecteerd die geweldig zijn voor handsfree gebruik. Je vindt hier ook hoesjes met kaarthouders, hoesjes met trekkoorden en mooie hoesjes met motieven (dieren, landschappen, planten, enz.).

Een uitstekende selectie hoesjes en cases

Al onze hoesjes en cases voldoen aan je eisen op het gebied van veiligheid en ergonomie. Ze zijn slank, licht en beschermen de hele telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenvakken voor pasjes en contant geld of kleine documenten zoals briefgeld. Je kunt hoesjes kopen van echt leer, imitatieleer, splitnappa leer, lychee effect, vintage stijl of lakleer. We hebben een selectie monochrome hoesjes met kleppen en hoesjes met motieven (planten, dieren, de "blijf van mijn telefoon af"-reeks, mandala's, enz.) Of je nu op zoek bent naar een hoesje in zakelijke stijl of een chique hoesje, je vindt ongetwijfeld het model of de modellen die bij je passen.

Scherm- en camerabeveiligingen voor iPhone 14 Pro Max

Bij Dealy kun je ook beschermingen kopen voor het scherm en de achtercamera van je iPhone 14 Pro Max. Deze ultradunne en ultraheldere screenprotectors en geharde glazen zorgen ervoor dat je onder de best mogelijke omstandigheden met het scherm kunt werken en foto's kunt maken. Ze bieden uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Je zult ze in een mum van tijd vergeten.

iPhone 14 Pro Max accessoires tegen lage prijzen

Ontdek de accessoires die we aanbieden. Ze zijn ontworpen en gemaakt door de beste fabrikanten. Je kunt geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, auto- en fietshouders, speaker s, koptelefoons, oortelefoons en statieven kopen. Je zult dol zijn op hun prestaties, kwaliteit en lage prijzen. We breiden ons assortiment accessoires uit. Ze helpen je de prestaties van je kostbare iPhone te optimaliseren en hem onder de best mogelijke omstandigheden te gebruiken.

Dealy heeft ook een website en een klantenservice

Bij Dealy profiteer je niet alleen van scherpe prijzen. De site is ook gemakkelijk te navigeren. De artikelen worden goed gepresenteerd en je kunt je bestelling veilig plaatsen. Je bestelling wordt ook zo snel mogelijk geleverd. Je kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail. Onze contactgegevens staan in het gedeelte "contact opnemen" van deze site. We beantwoorden je vragen over onze producten en volgen je bestellingen op. We zijn te vinden op Facebook, Instagram, Youtube en Tik Tok. Je vindt ook advies over iPhone 14 Pro Max hoesjes op onze blog. Veel plezier met je bezoek.