88 Producten

Kortingen op hoesjes, covers, accessoires en screenprotectors voor uw iPad Pro 12.9 inch (2020)

Dealy biedt hoesjes, covers, accessoires en screenprotectors met korting aan voor uw iPad Pro 12.9 inch (2020)! Profiteer van onze geweldige aanbiedingen om uw tablet te beveiligen zoals u dat wilt. De iPad Pro 12,9 inch (2020) / (A2069) (A2232) is voorzien van een nieuwe, krachtigere chip (A12Z) en een ultra-groothoek cameramodule, evenals LIDAR om de prestaties van de tablet te verbeteren. Hij heeft twee lenzen: een voor de klassieke telelens (12 Mpixels, f/1.8) aan de onderkant en een voor een ultragroothoek (10 Mpixels, f/2.4) aan de bovenkant. Met zijn krachtige LIDAR die de rendering van augmented reality-scènes verbetert, zult u er volop van genieten. Het biedt ook de Face ID-functie die zeer praktisch is en perfect is aangepast aan de iPad. Dealy beveiligt en versiert de tablet met producten die er exclusief voor zijn ontworpen. We hebben mooie, ultradunne en zeer beschermende hoesjes. Onze hoesjes, smart cases en covers zijn multifunctioneel. En onze screenprotectors en lenzen zijn ontworpen door toonaangevende fabrikanten. Profiteer van onze promoties, zodat u alle technologische mogelijkheden van uw iPad kunt benutten voor u en uw kinderen.

De keuze aan screenprotectors

De keuze uit high-end beschermingen tegen lage prijzen voor uw tablet

Dealy is de keuze van premium bescherming tegen budget prijzen voor uw iPad Pro 12.9 inch (2020). Ontdek onze slanke en elegante siliconen of (en) kunststof hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Van transparante hoesjes tot kunstlederen hoesjes en smart cases, u vindt altijd precies de juiste bescherming voor uw iPad Pro. Profiteer van de functies van onze portefeuillehoezen of onze exclusieve beschermingen. Beveilig het scherm van uw iPad met ons gehard glas en onze ultradunne, eenvoudig te installeren films. Al onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons...) zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen door de grootste fabrikanten en ze zullen het gebruik van de tablet optimaliseren.

.

Een unieke klantenservice

Ons team zal u helpen met al uw My Coque! Van advies tot dienst na verkoop, u staat in contact met experts via e-mail, sms of telefoon.