4 Producten

Dealy biedt de beste selectie van goedkope beschermingen en accessoires voor uw ZTE Axon 30 Ultra 5G

Dealy biedt een exclusieve selectie van scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, scherm/camera protectors en accessoires voor de ZTE Axon Ultra 5G. Bespaar op alle producten en geniet optimaal van uw telefoon. De ZTE Axon 30 Ultra 5G meet 161,5 x 73 x 8 mm en weegt 188 g. Het heeft een 6,67" inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 x 2400 en een resolutie van 395 ppi. Je vindt een 16MP camera voor selfies en een quad-camera aan de achterkant (een 64MP, f/1.6, 26mm (groothoek), een 64MP, f/1.9, 35mm (standaard), een 8MP, f/3.4, 123mm (tele-periscoop) en een 64MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultra-groothoek)). De batterij is 4600 mAh. Wij selecteren de beste beschermers en accessoires op de markt, zodat u uw telefoon veilig en op de manier die u wilt kunt gebruiken.

Economische prijzen op alle ZTE Axon 30 Ultra 5G beschermers en accessoires

.

Bij Dealy vindt u beschermers en accessoires die perfect passen bij wat u zoekt. Wij verkopen onze hoesjes vanaf £4.99, hoesjes vanaf £6.99 en schermfolies vanaf slechts £3.99. Wij bieden ultradunne en zeer weerbestendige covers die gemakkelijk passen en als een tweede huid om de smartphone gaan zitten. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of gemengde materialen (plastic achterkant of gehard glas met siliconen randen). Ze beschermen de achterkant en de randen van de telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze covers hebben precieze openingenbij poorten en knoppen, zodat u er direct bij kunt. U ziet doorzichtige covers (met of zonder verstevigde hoeken), covers van koolstofvezel of kunstleer, stijlvolle geborstelde covers en covers van gehard glas. Wij verkopen ook "Ultra Resistant" en "Survivor" hoesjes die een dubbele bescherming bieden (een buitenste plastic laag en een binnenste siliconen laag). Deze modellen zijn perfect voor wie maximale bescherming wil in geval van een plotse impact. We hebben er die een ring hebben die werkt als een hands-free houder. Deze maken een optimaal handsfree gebruik van de telefoon mogelijk. Onze covers en hoesjes beschermen de hele telefoon tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof). Zij zijn ontworpen als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en contant geld (of kleine documenten zoals biljetten, tickets of memo's). Wij verkopen kunstlederen en echt lederen zakjes in eenkleurige of gedecoreerde hoesjes ontwerpen vanaf £6.99. U vindt verschillende lederen stijlen en sluitingen (flap case met handmatige magnetische sluiting, verticale cover, band, snap en flip covers met de sluiting in de cover). U kunt het scherm van uw ZTE Axon 30 Ultra en zijn achterste cameramodule beveiligen met zeer resistente beschermingen. De screenprotectorsen het geharde glas voor het scherm voorkomen breuk, krassen en vlekken en maken interactiviteit met inhoud en toepassingen mogelijk. Wij bieden ook een beschermlens van gehard glas voor het achterste fotonblok, voor € 5,99, die de sensoren zal beveiligen zonder de kwaliteit van foto's en video's te beïnvloeden. Bekijk onze accessoires: externe batterijen, opladers, kabels, geheugenkaarten, auto- en fietssteunen, speakers, koptelefoons en oortjes... Als u voor ons kiest, weet u zeker dat u de producten koopt die u nodig hebt en tegelijkertijd ongelooflijk bespaart.

Wij helpen u graag verder.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen en ons volgen op sociale netwerken

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen uw bestellingen bekijken en u helpen met onze producten. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en promoties. Op onze blog vindt u veel tips en trucs over onze producten. Geniet van uw bezoek!