Samsung Galaxy Tab S6 Lite


212 Producten

Bescherm uw Samsung Galaxy Tab S6 Lite tegen onklopbare prijzen

Ontdek ons grote assortiment Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires die tegen onklopbare prijzen worden aangeboden. Ons team is dol op dit tablet dat veel waar voor zijn geld biedt. De lei weegt 467gr en biedt een uitstekende grip. In technische termen wordt de tablet aangedreven door een Exynos 9611 SoC ondersteund door 4GB RAM en 64GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Hij heeft twee fotosensoren (8 megapixel achter en voor). Hij heeft een batterij van 7040 mAh met een maximale audioweergavetijd tot 149 uur. De speakers bieden een uitstekende geluidskwaliteit (vooral in liggende modus). Het scherm is ontworpen met een LCD-scherm en is 10,4 inch met een definitie van 2000 x 1200 pixels. Het wordt geleverd met een zeer handige stylus. Ma coque biedt u de beste producten om uw tablet te beschermen en te gebruiken. Ontdek onze keuzes en onze geweldige prijzen.

.

Verlaagde hoesjes, covers en smart cases voor uw Tab S6 Lite

Dealy biedt grote duidelijke siliconegevallen ultra duurzame hoesjes aan die voor waaghalzen en jonge geitjes groot zijn. Sommige worden geleverd met een standaard voor handsfree gebruik van de tablet. Ze zetten de achterkant, de randen, de knoppen en de achterlens perfect vast. Wij selecteren ook modellen met een riem of schouderriem, zodat u uw lei kunt dragen zoals u dat wenst. Wij selecteren ook hoogwaardige hoesjes. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient om de tablet veilig te houden. De cover wikkelt zich rond de Tab S6 Lite om deze volledig te beschermen. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles, met een binnenzak voor pasjes en geld. De kappen kunnen worden opgeklapt tot een handsfree standaard, zodat u ze comfortabel in het landschap kunt gebruiken. U vindt hoesjes met verschillende sluitingen en riemen. We hebben ook onze klassieke Smart Cases met voorflappen die u naar wens kunt omvouwen. Ze hebben een waak- en slaapfunctie om geld te besparen.

Perfecte bescherming van het scherm van uw tablet en accessorise

Dealy is ook ultra dun en ultra beschermende screenprotectors. Of het nu gaat om folie of gehard glas, u bent er zeker van dat het glas veilig zal zijn. Het zal veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het zal zijn leesbaarheid en waarde niet verliezen. Gemakkelijk te installeren, onze beschermers zijn exclusief ontworpen voor het scherm van uw Samsung Galaxy Tab S6 Lite. U hoeft het glas niet te vervangen in geval van een schok of explosie. Uw tablet zal zeer lang als nieuw blijven en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen als het scherm intact en origineel is. Ontdek ook onze accessoires waarmee u het gebruik van de tablet kunt optimaliseren: externe batterijen, kabels, opladers, speakers en hoofdtelefoons, docking station en standaarden. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten voor uw plezier en oefenen het meest interessante prijsbeleid voor u.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten voor uw plezier.

Contacteer onze klantendienst

U kunt elke dag contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, e-mail en sms. Wij zullen u kunnen informeren over onze producten en uw bestellingen kunnen opvolgen.