12 Producten

Dealy verkoopt exclusieve en goedkope beschermingen en accessoires voor de Vivo Y21

Profiteer van de voordelige prijzen van Dealy voor Vivo Y21 hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires. U bespaart geld en geniet veilig van uw telefoon. De Vivo Y21 is een smartphone uitgerust met een Mediatek Helio P35 SoC in combinatie met 4GB RAM en tot 128GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Hij heeft 2 fotosensoren aan de achterkant: een 13MP groothoeklens en een 2MP macrolens. De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (18 W). Ons team biedt u beschermingen die uw gsm perfect beveiligen en accessoires waarmee u hem ten volle kunt gebruiken.

.

Lage kosten beveiligingen en accessoires

Dealy biedt exclusieve covers, vanaf slechts € 4,99, voor de Vivo Y21. Ze passen in een handomdraai en vallen op door hun slankheid en weerbestendigheid. Ze worden als een tweede huid op de smartphone. Zij beschermen het toestel bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Ze hebben op maat gemaakte openingenbij de poorten en knoppen, zodat u er direct bij kunt. U vindt transparante hoesjes (met of zonder verstevigde hoeken), hoesjes met een handsfree steunring, fantasievolle hoesjes met een patroon. Wij verkopen, vanaf 6,99€, covers die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de Vivo Y21 zal houden. De Vivo Y21 zal volledig beschermd zijn tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof). Onze klephoesjes zijn gemaakt als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. Het deksel kan naar believen worden ingeklapt om te dienen als handsfree houder. Sommige zakjes hebben een afneembaar riempje om uw telefoon goed te kunnen dragen. U zult verschillende materialen zien: kunstleren of echt lederen hoesjes, hoesjes van lychee- of nappaleer, vintage design of ton sur ton print. U zult business covers en mooie zakjes zien. Wij bieden ook de beste screenprotectors. Ze zijn supersterk, dun en gemakkelijk te installeren. De folie en het geharde glas laten het aanraakvlak van het scherm gevoelig voor optimale interactie. Wij bieden ook, voor slechts € 5,99, een gehard glazen beschermlens voor de achtercamera. HD en ultra helder, het zal u toelaten om foto's en video's te nemen in alle veiligheid. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, externe batterijen, laders, kabels, speakers, hoofdtelefoons, auto/fietssteunen. Ze zullen uw gebruik van de Vivo Y21 vereenvoudigen en optimaliseren.

.

Contacteer onze klantendienst 7 dagen per week per telefoon, e-mail, sms

.

Onze klantenservicemedewerkers vertellen u over onze producten en volgen uw bestellingen 7 dagen per week op. U kunt ons bereiken per telefoon en sms op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" van deze website. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Geniet van uw bezoek aan ons.