17 Producten

Bescherm en voorzie uw Honor 10X Lite van accessoires tegen geweldige prijzen

Krijg geweldige aanbiedingen en profiteer van Dealy's geweldige prijzen op Honor 10X Lite hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. De telefoon biedt een uitzonderlijke 5000mAh batterij die wordt geleverd met een 22,5W snelle lading en een geweldige prijs. Het heeft een scherm met een stoot in het midden voor de 8 megapixel selfie-sensor. Aan de achterkant heeft hij een viervoudige verticale cameramodule in de linkerbovenhoek. De cameramodule biedt een 48-megapixel hoofdsensor (f/1.8), een 8-megapixel ultragroothoeksensor (f/2.4), een 2-megapixel macrolensensor (f/2.4) en een 2-megapixel dieptesensor (f/2.4). Het 6,67-inch Full HD+ IPS LCD-scherm zou u tevreden moeten stellen. Dealy zorgt voor de beveiliging en de versiering ervan tegen voordelige prijzen en biedt een grote collectie artikelen.

Premium bescherming en accessoires

Ons team biedt dunne, lichte en ultra-sterke protectors ontworpen om de Honor 10X Lite te beveiligen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U vindt heldere, monochroom gekleurde siliconen en plastic covers. Kunstlederen of koolstofvezel bekledingen zijn zeer stijlvol. De mooie hoesjes zullen in de smaak vallen bij iedereen die op zoek is naar originaliteit. Onze ultra bestendige hoesjes zijn ideaal tegen slecht weer en zijn zeer beschermend. U vindt er ook een mooie selectie covers en hoesjes die de hele smartphone beveiligen en tegelijk dienst doen als portefeuille en handsfree-houder. De screenprotectors, films en geharde glazen zijn exclusief en zeer goed bestand tegen slecht weer. Zij zijn gemakkelijk te installeren, laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert en zijn zeer dun. Onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, auto/fietssteunen...) optimaliseren het gebruik van uw smartphone en ze zijn echt goedkoop. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u de beste producten krijgt tegen de laagste prijzen op de markt.

U kunt voor ons kiezen voor de beste prijs.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Ons team zal u informeren over onze producten en de opvolging van uw bestellingen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon, e-mail en sms. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.