25 Producten

Samsung Galaxy A71 5G hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires aan de beste prijzen

Bij My Shell profiteert u van kortingen en aanbiedingen op Samsung Galaxy A71 5G hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires. De telefoon wordt aangedreven door een Exynos 980 SoC, ondersteund door 6 of 8 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het toestel heeft een viervoudige cameramodule aan de achterzijde, met een hoofdcamera van 64MP, een 12MP en twee 5MP. Het heeft een 4500mAh batterij die snel oplaadbaar is (25W). Het Super Amoled-scherm is 6,7 inch groot en heeft een resolutie van 2400 x 1080 pixels. My Shell beveiligt en accessorizes uw Galaxy A71 5G met producten die worden verkocht tegen de laagste prijzen in de markt.

.

Exclusieve en goedkope beschermingen en accessoires

Ontdek onze hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires die met korting worden aangeboden. Wij bieden producten aan die perfect zijn afgestemd op de lijnen en prestaties van de mobiele telefoon. Wij verkopen siliconen of (en) plastic hoesjes die stijf, flexibel of halfstijf zijn. Wij bieden transparante, koolstofvezel, gekleurde monochrome, gedecoreerde hoesjes of met kaarthouders of een steunring. Alle covers beschermen de achterkant en de randen van de smartphone perfect tegen krassen, vlekken en stof in geval van stoten. De poorten zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de nauwkeurige uitsparingen. U vindt ook lederen of kunstlederen hoesjes die zijn ontworpen als portefeuilles en die de hele mobiele telefoon beschermen tegen de elementen. De hoesjes kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen en sommige hoesjes zijn voorzien van een verwijderbaar koord. De screenprotectors zijn ultra dun en zeer beschermend. Gehard folie en glas beschermen het scherm tegen schade en schokken die het glas en de binnenmechanismen zouden kunnen breken. U vindt er ook een folie van gehard glas om de cameramodule en de lenzen aan de achterzijde te beveiligen. Hiermee kunt u uw foto's en video's in alle veiligheid en op een optimale manier maken. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, batterijen, kabels, opladers, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons. U zult dol zijn op hun ontwerpen, de kwaliteit van de producten en hun onverslaanbare prijzen.

.

Dealy is een betrouwbare klantendienst om u te helpen

.

Twijfel niet om ons telefonisch te contacteren via sms op 06 44 64 68 65 om uw bestellingen te volgen. U kunt ons ook een e-mail sturen via de rubriek "contact" op deze site. Ons team staat ook tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties is door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.