156 Producten

Haal het meeste uit je Google Pixel 7 bij Dealy

Bescherm en versier je Google Pixel 7 bij Dealy en koop je hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires met korting.

De Google Pixel 7 is een smartphone van gerecycled aluminium met een 6,3-inch Full HD+ OLED-scherm. Hij is uitgerust met een tweede generatie Google Tensor G2-processor die de kracht van de processor vergroot. De telefoon ondersteunt 2D gezichtsherkenning naast een vingerafdruksensor onder het scherm. De camera heeft een 50MP hoofdsensor met een gezichtsveld van 82 graden, plus een 12MP ultra-groothoeksensor. Het heeft ook een Super Zoom (x8).

Bij Dealy bieden we je een complete selectie aangepaste beschermingen en accessoires voor de Google Pixel 7, zodat je je telefoon in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken en kunt profiteren van onze promoties en ons laagste prijsbeleid om de mogelijkheden van je smartphone optimaal te benutten.

Bescherming en accessoires op maat voor de Google Pixel 7

Alle beschermers die we aanbieden voor de Google Pixel 7 zijn ideaal om je telefoon op te meten. Ze zijn eenvoudig te installeren en voelen aan als een tweede huid op de telefoon. Onze hoesjes onderscheiden zich door hun slankheid en met onze beschermingen kun je de Pixel 7-ervaring ten volle beleven.

Slanke, functionele rompen die zeer goed bestand zijn tegen de elementen

We hebben een aantal geweldige hoesjes om je Google Pixel 7 te beschermen tegen krassen, deuken en stof. Ze zijn verkrijgbaar in siliconen, kunststof of gehard glas. Sommige zijn hybride, met een plastic achterkant en siliconen randen. Sommige zijn gemaakt van plastic met een coating van gehard glas en siliconen randen. Ze zijn stijf, flexibel of halfstijf (harde achterkant en siliconen randen). Je vindt ook plastic hoesjes met een laag imitatieleer of echt leer. Deze bieden dubbele bescherming. De hoesjes hebben openingen die zijn afgestemd op de poorten en functies van de telefoon. Sommige hebben een ring die fungeert als handsfree steun. Ze zijn ideaal voor gebruik in liggende modus, wat bijvoorbeeld erg handig is voor het bekijken van films. Als je onze site bezoekt die gewijd is aan de bescherming van de Google Pixel 7, vindt u hoesjes met kaarthouders en ultrabestendige hoesjes die ontworpen zijn om de ergste schokken op te vangen. Je zult ook dol zijn op onze fancy hoesjes, die net zo goed beschermen en je telefoon een unieke stijl geven.

Ontdek onze hoesjes en cases voor de Google PIxel 7

Wij bieden hoesjes van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje en de hoes wordt er als tweede laag op aangebracht. De hoesjes fungeren ook als portemonnee, met kaarthouders erin. Je kunt ook geld of kleine documenten opbergen in de daarvoor bestemde vakjes. Door de hoes in stand te vouwen, kun je de telefoon in liggende modus optimaal gebruiken. Of het nu voor je werk is of voor je plezier, je zult je Google handsfree kunnen gebruiken. Wie zijn mobiele telefoon binnen handbereik wil houden, kiest voor een hoesje met een afneembaar riempje. Ontdek onze hoesjes in zakelijke stijl of onze fancy hoesjes. Je vindt klassieke hoesjes, flip-style hoesjes, leren hoesjes en beschermers met geoptimaliseerde portemonnee-functies.

Accessoires voor de Google Pixel 7 tegen gereduceerde prijzen

Profiteer van onze aanbiedingen voor alle Google Pixel 7 accessoires, waaronder kabels, opladers, externe batterijen, statieven, auto- en fietssteunen, speakers, oortelefoons en koptelefoons. Met hun design, ergonomie en hoge prestaties zijn ze je dagelijkse metgezellen bij al je activiteiten. Ze zijn ontworpen om je de best mogelijke mobiele ervaring te geven. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun kwaliteit, gemak van vervoer en eigentijdse uiterlijk.

Het scherm en de camera zijn volkomen veilig

We raden je aan om na te denken over de bescherming van het scherm en de achtercamera van je Pixel 7. Wij verkopen exclusieve, zeer resistente screenprotectors en gehard glas. Ze onderscheiden zich door hun dunheid en extreme transparantie. Ze worden onzichtbaar en laten je optimaal profiteren van de uitzonderlijke prestaties van je telefoon. We bieden ze aan tegen onverslaanbare prijzen. Veel plezier bij je bezoek.

Je kunt contact met ons opnemen om je bestellingen te volgen

Je kunt onze site in de beste omstandigheden raadplegen en we staan tot je beschikking als je meer informatie nodig hebt. Je kunt ons gemakkelijk bereiken per telefoon, mei en sms. Onze klantenservice staat ook klaar om je bestellingen en leveringen op te volgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok.