58 Producten

Beveilig en accessoriseer uw Huawei P Smart 2020 bij Dealy tegen budget prijzen

Dealy beschermt en accessoriseert uw Huawei P Smart 2020 tegen onklopbare prijzen. Profiteer van onze superprijzen voor hoesjes , hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires die speciaal voor de telefoon zijn ontworpen. De telefoon is voorzien van een 6,21-inch Full HD+ (2340 x 1080 pixels) LCD-scherm met een inkeping waarin een 8-megapixel selfiecamera is ondergebracht. De telefoon wordt aangedreven door de Kirin 710F in combinatie met 4 GB RAM en 128 GB interne opslagruimte. De cameramodule, aan de achterzijde, bestaat uit een dubbele camerasensor uitgerust met een 13-megapixel hoofdcamerasensor en een 2-megapixel module voor scherptediepte. Het heeft een USB-C poort. Dealy beschermt en versiert het tegen de laagste prijzen op de markt. Bekijk onze collectie van goedkope en premium producten en exclusieve artikelen.

.

Pas uw Huawei P Smart 2020 aan zoals u dat wilt

.

Ons team selecteert dunne, lichte en ultrabestendige protectors die zijn ontworpen om de telefoon te beschermen tegen schokken, krassen, vlekken, stof en vocht. Wij bieden transparante, monochrome of gekleurde afdekkingen van silicone of/en kunststof. Maar ook, fancy hoesjes, kunstleer, koolstofvezel. Onze ultra-resistente hoesjes zijn perfect tegen slecht weer en zijn zeer veilig. Ontdek onze selectie covers en hoesjes die de hele smartphone beschermen en tegelijkertijd dienst doen als portemonnee en handsfree-ondersteuning. Onze screenprotectors, films en geharde glazen zijn exclusief voor de mobiele telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, auto/fietssteunen...) zullen het gebruik van uw kostbare mobiel optimaliseren. Door op Dealy te vertrouwen, kunt u er zeker van zijn dat u van de beste producten profiteert zonder een hoge prijs te betalen. Welkom in uw Huawei P Smart 2020 universum.

U kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail

Ons team zal u voorzien van informatie over onze producten en het volgen van uw bestelling. U kunt ons 7 dagen per week per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel reageren op uw e-mails (berichtgeving in de "contact us" sectie. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, zult u ons nieuws en onze promoties kennen.