88 Producten

De beste selectie van afgeprijsde beschermingen en accessoires voor de Galaxy A02s

Dealy is een selectie van goedkope hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy A02s. Krijg geweldige aanbiedingen en profiteer van onze kortingen. De Galaxy A02s is een instapmodel telefoon die waar voor zijn geld biedt. Het heeft een druppelvormig scherm en het scherm is 6,5 inch met een TFT LCD. De cameramodule bestaat uit drie verticaal uitgelijnde sensoren: een 13-megapixel hoofdsensor, een 2-megapixel macrolens-sensor en een 2-megapixel dieptesensor. Voor selfies heeft de A02s een 5 megapixel front-facing camera. De telefoon biedt een indrukwekkende 5000mAh batterij die geschikt is voor een 15W lading.

.

Zeer goedkope beschermers en accessoires

Kijk naar onze selectie van beschermingen en accessoires beschikbaar voor de Samsung Galaxy A02s. Wij bieden ultradunne en zeer lichte hoesjes die passen bij de contouren en lijnen van de telefoon. Zij bieden directe en gemakkelijke toegang tot de knoppen en poorten. Ze beschermen de telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Het zal gemakkelijker voor u zijn om het door te verkopen als het vrij is van krassen. Ontdek onze flexibele siliconen hoesjes, transparante hoesjes met verstevigde hoeken, klassieke of geborstelde koolstofvezel hoesjes. U vindt onze ultra resistente en Survivor die ideaal zijn voor jongeren. De covers en hoesjes die wij aanbieden, beveiligen de hele smartphone. Zij zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders. De hoes kan worden ingeklapt om als handsfree houder te dienen. U vindt ze in kunstleder of in echt leer in verschillende kleuren. We hebben er ook met motieven: dieren, planten, vlaggen, blijf van mijn telefoon af-serie, glitter, luipaardhuid, die ideaal zijn voor kinderen en tieners. Wij bieden een selectie van de beste screenprotectors (folie en gehard glas) en fotomodule (gehard glas). Ze zijn eenvoudig te installeren en optimaliseren het gebruik van uw telefoon. Ontdek onze rubriek accessoires: geheugenkaarten, kabels, opladers, externe batterijen, speakers, hoofdtelefoons, auto- en fietssteunen en nieuwe producten die opvallen door hun vernuft en lage prijzen. Veel plezier met uw bezoek aan Mas Coque voor uw Samsung Galaxy A02s.

Onze klantenservice is goed bereikbaar

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar op 09 75 18 78 18. U kunt ons ook een e-mail of een sms sturen naar 06 44 64 68 65. We zijn op Facebook, Instagram en Tik Tok.