196 Producten

Dealy biedt een exclusieve en goedkope selectie van beschermingen en accessoires voor de Xiaomi 11T

Dealy biedt een unieke selectie van scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, scherm / camera protectors en accessoires voor de Xiaomi 11T. U geniet van de laagste en aantrekkelijkste prijzen op de markt voor exclusieve producten van zeer hoge kwaliteit. De Xiaomi 11T wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 1200 SoC met 8GB RAM. Hij is uitgerust met een 5000 mAh batterij en een 108+8+5 megapixel drievoudige camerasensor. Het 6,67-inch AMOLED-scherm is HDR-compatibel. Een geweldige telefoon die goede bescherming en aangepaste accessoires nodig heeft. Ons team selecteert beschermhoesjes en accessoires zodat u uw telefoon optimaal kunt gebruiken. Omslagen beginnen bij £4.99 en omslagen beginnen bij £6.99. U kunt een film kopen voor € 3,99 en een beschermlens voor de achterste cameramodule voor slechts € 5,99. Onze covers worden om de achterkant en de randen van de telefoon gewikkeld en worden zo een tweede huid. Ze zijn verkrijgbaar in silicone, plastic, gehard glas of een combinatie van materialen (plastic achterkant of gehard glas en siliconen/bumperachtige randbescherming). Flapdeksels zijn gebouwd rond een dun, weerbestendig siliconen hoesje. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. Het deksel kan worden opgevouwen tot een handige en veilige handsfree houder. U zult ook premium accessoires zien, speciaal voor uw Xiaomi. Wij bieden geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, standringen, speakers, hoofdtelefoons, statieven, fiets- en autohouders, opladers en we werken ons aanbod regelmatig bij met het laatste nieuws.

Geniet van mijn Shell-aanbiedingen op alle Xiaomi 11T-producten

.

Wij bieden transparante hoesjes waarmee u het oorspronkelijke ontwerp van uw telefoon kunt behouden en hem toch kunt beschermen. U vindt er ook monochrome siliconen hoesjes , de "Survivor" en "Ultra Resistant" hoesjes die twee opeenvolgende lagen van bescherming hebben en hoesjes met een hands-free steunring of een slimme alledaagse kaarthouder. Onze hoesjes van soepel of geborsteld koolstofvezel, kunstleer of gehard glas zijn ook zeer weerbestendig en stijlvol. U hoeft zich geen zorgen te maken over stoten, krassen, vlekken en stof. Onze omslagen en klepzakken zijn gemaakt van kunstleder of echt leer. Ze zijn voorzien van een praktische sluiting die de veiligheid van de telefoon optimaliseert. Wij verkopen flip-style hoesjes met patronen en stijlvolle monochrome zakjes. De folie en het geharde glas die we kiezen, zullen het volledige scherm van de 11T beveiligen. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Zij voorkomen dat het glas bij een plotselinge schok explodeert en de aanrakingszone blijft gevoelig. De fotomodule zal ook volkomen veilig zijn met het geharde glas dat wij verkopen tegen een prijs die alle concurrentie trotseert. Door ons te vertrouwen, profiteert u ook van een efficiënte en vriendelijke klantenservice.

Dealy is zijn klantenservice en sociale netwerken

Onze klantenservice kan u helpen met uw zoektocht en zal uw bestellingen opvolgen. U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) en per mail (rubriek " contact " op onze website). Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om onze promoties en ons nieuws te weten.