184 Producten

Geniet van geweldige Dealy aanbiedingen voor iPhone 13 Pro Max beschermers en accessoires

Dealy biedt de beste selectie van goedkope iPhone 13 Pro Max hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires. Wij verkopen hoesjes vanaf slechts £4.99 en hoesjes vanaf slechts £6.99. De iPhone 13 Pro Max heeft een 6,7" 120Hz OLED-scherm. Het heeft een 5G-compatibele Apple A15 Bionic SoC (NR & Sub-6) en een drievoudige 12+12+12 megapixel camerasensor met OIS. Zo vindt u een 77mm telelens (3x zoom), een ultragroothoeklens met f/1.8 diafragma en een groothoeklens met f/1.5v diafragma. Wat video betreft, innoveert Apple met de cinematic mode. Bij Dealy vindt u alle beschermingen en accessoires waarmee u uw iPhone met een gerust hart kunt gebruiken.

.

Geniet van kortingen op iPhone 13 Pro Max beschermers en accessoires

Bij Dealy vindt u dunne, lichte en zeer weerbestendige hoesjes. Ze zijn speciaal ontworpen voor de iPhone 13 Pro Max. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of hybriden. U vindt er bijvoorbeeld met acryl achteraan en siliconen randen. Sommige zijn gemaakt van gehard glas met siliconen randen en andere hebben meerdere lagen bescherming maar zijn nog steeds erg dun. Al onze beschermingen zijn doeltreffend in geval van stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Ze behouden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone. U vindt transparante, koolstofvezel, siliconen of monochrome covers. Sommige zijn flexibel en andere zijn stijf of halfstijf. Wij verkopen kunstlederen modellen, geborstelde hoesjes, de beroemde Survivor die ultra-bestendig is tegen brute schokken. U zult veel gedecoreerde hoesjes hoesjes of slimme steunringen zien. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen de elementen. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon en zijn speciaal ontworpen voor de telefoon. De hoes omsluit de telefoon om deze volledig te beschermen. De etuis fungeren als handsfree houder en hebben interne openingenvoor kaarten en contant geld of kleine documenten. Wij hebben een grote selectie van monochrome splitleren buidels in lychee of nappaleer. Je ziet gladde, getextureerde, klassieke en vintage stijlen. We hebben veel nieuwe producten. U vindt covers met patronen: dieren, planten, landschappen, mandala's, luipaardvel stijl en vele andere verrassingen. U hebt de keuze uit verschillende sluitingen: drukknopen, riemen, in de hoes geïntegreerde sluitingen. Wij raden u aan het scherm van uw iPhone 13 Pro Max te beveiligen met een folie of gehard glas dat zeer goed bestand is tegen schokken en krassen. Deze zullen zeer nuttig zijn, zelfs als je een dekmantel hebt. Dit is omdat u de telefoon zou kunnen laten vallen wanneer u de voorkant open hebt. Met onze camerabeschermers kunt u foto's en video's maken in de beste omstandigheden. Ontdek onze accessoires waarmee u uw iPhone optimaal kunt gebruiken. U vindt er kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, speakers, koptelefoons, oortjes, auto- en fietssteunen en docking stations. Geniet van uw bezoek aan ons!

U kunt ons gemakkelijk bereiken om uw bestellingen te volgen

U kunt ons telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons team zal uw bestellingen opvolgen en kan u helpen met uw opzoekingen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U zult in staat zijn om ons te volgen en onze promoties kennen.