182 Producten

Uw Xiaomi Mi 10T Lite is perfect beveiligd en voorzien van accessoires

.

Profiteer van Dealy kortingen en rabatten om uw Xiaomi Mi 10T Lite te beschermen zoals u dat wilt. Bekijk onze premium en goedkope hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires. De Mi 10T Lite biedt uitzonderlijke waar voor zijn geld gezien zijn prestaties. De telefoon heeft een plat, geboord scherm. Hij weegt 214 gram en meet 160,9 x 73,2 x 9 millimeter. Het 6,67-inch paneel met een beeldverhouding van 20:9 biedt een IPS LCD-scherm met Full HD+ definitie en een adaptieve vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Hij is 5G-compatibel dankzij zijn Snapdragon 750G en 6GB RAM. Wat de cameramodule betreft, heeft de telefoon aan de achterkant een 64-megapixel hoofdsensor (f/1,89), een 8-megapixel ultragroothoeksensor met een gezichtsveld van 120 graden (f/2,2), een 2-megapixel macrolensensor (f/2,4) en een 2-megapixel dieptesensor (f/2,4). Aan de voorkant vindt ueen 16-megapixel frontsensor (f/2.45) voor selfies. Het biedt een geweldige batterijlevensduur en ondersteunt ook NFC, Wi-Fi 6 en Bluetooth 5. Dealy biedt een unieke selectie van beschermers, zodat u het meeste uit uw kostbare smartphone kunt halen.

De beste hoesjes , cases, screenprotectors en accessoires op de markt

Ons team selecteert eersteklas screenprotectors en accessoires waarmee u uw telefoon optimaal kunt gebruiken. Onze covers zijn ultra dun en zullen de achterkant, randen, fotomodule en knoppen van de mobiele telefoon zeer goed vastzetten. Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten en functies. U vindt transparante hoesjes, hoesjes met fantasiemotieven, monochrome hoesjes van soepele of stijve siliconen, beschermingen met kaarthouders en andere met een steunring. Onze covers en hoesjes beschermen de hele smartphone tegen krassen, vlekken en stof. Deze hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles en hun hoesje dient als handsfree houder. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord. U vindt een selectie van top-of-the-line beschermers beschikbaar tegen gereduceerde prijzen. Wij hebben lederen en kunstlederen hoesjes, luxe hoesjes, en multi-card hoesjes die ideaal zijn voor professionals. De screenprotectorsen het geharde glas zullen het scherm van de Mi 10T Lite op een fijne manier beveiligen. De accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, laders, statieven, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen...) zijn perfect aangepast aan de telefoon en zullen de prestaties optimaliseren. Door voor ons te kiezen, profiteert u van ongelooflijk lage prijzen en onze vele promoties op alle producten.

.

Super prijzen, professionele klantenservice en sociale netwerken

Wij staan elke dag tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht per sms (06 44 64 68 65), per e-mail of per telefoon (09 75 18 78 18). Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en kunnen uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.