44 Producten

Dealy: uw exclusieve leverancier van goedkope hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Moto G9 Plus

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Motorola Moto G9 Plus met korting. Profiteer van kortingen en promoties op alle artikelen en verwen uzelf. De Moto G9 Plus heeft een groot lcd-scherm van 6,8 inch. Het paneel is compatibel met HDR10 en biedt Full HD+ definitie in combinatie met een 16MP (f/2.0) front-facing sensor. Binnenin wordt de telefoon aangedreven door een Snapdragon 730G-chipset, met 4 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Deze is uitbreidbaar via microSD tot 512 GB. De telefoon biedt een 5000mAh batterij met TurboPower 30 lader die 12 uur batterijduur geeft in 10 minuten opladen. De smartphone beschikt over een quad-camera met een 64MP (f/1.8) hoofdsensor, een 8MP (f/2.2) ultra-groothoeksensor, een macrocamera en een dieptesensor voor portretten. Bekijk onze beschermingen en accessoires die uw Moto G9 Plus veilig en comfortabel houden.

Let op: de Moto G9 Plus is geen telefoon die voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Beschermers en accessoires met korting

Koop onze eersteklas hoesjes die zijn gemaakt van zeer weerbestendige materialen terwijl ze dun en licht blijven. Ze zijn geprijsd vanaf slechts £4.99! Ze zijn dun en sluiten perfect aan op de contouren van de telefoon, zodat ze als een beschermende tweede huid fungeren. Wij hebben een grote keuze: transparante covers, flexibele siliconen covers in één kleur, ultra-resistente covers, fancy covers of met een steunring en de Survivor die twee lagen bescherming biedt... Wij verkopen, vanaf slechts 6,99 €, covers die zijn ontworpen als portefeuilles met binnenuitsparingen om kaarten en geld in te stoppen. De hoesjes kunnen naar believen worden gevouwen tot zeer praktische handsfree houders voor dagelijks gebruik. Zo kunt u in alle veiligheid uw e-mails controleren of uw video's bekijken. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten, knoppen en functies van de telefoon. Onze screenprotectors zijn ultra dun en zeer resistent (9H). Het glas zal niet breken en u vermijdt vervelende krassen. Wij bieden ook een lensbeschermer van gehard glas voor de achterste cameramodule van de G9 Plus. De lenzen zullen niet breken en u vermijdt krassen die de kwaliteit van foto's en video's kunnen aantasten. Wij nodigen u ook uit om onze accessoires sectie te bekijken. U vindt er externe batterijen, opladers, kabels, speakers, koptelefoons, fiets- en autohouders, docking stations en regelmatige updates. Onze accessoires zijn krachtig, ergonomisch, ontworpen en perfect geschikt voor de werking van uw Moto G9 Plus.

.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen

Wij zijn elke dag telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren (contacteer ons rubriek van deze site). Wij kunnen u helpen als u vragen heeft over onze producten en wij zullen uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.