211 Producten

Van hoesjes , cases, etuis, screenprotectors en accessoires Mi 10T tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u alle screenprotectors en accessoires tegen lage prijzen voor de Xiaomi Mi 10T 5G. Deze smartphone van 165,1 x 76,4 x 9,3 mm en een gewicht van 216 gram is voorzien van een 6,67-inch Full HD+ LCD-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz. Het biedt ook een 5G-geschikte Qualcomm Snapdragon 865 SoC ondersteund door 8GB RAM en een 64+13+5 megapixel drievoudige ultra-groothoek camera sensor.Wij bieden dunne en zeer lichte hoesjes die de telefoon beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. De hoesjes en zakjes houden het veilig tegen de elementen. Ze zijn gemaakt als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een extra vakje voor geld, biljetten, memo's, tickets... Wij hebben de beste screenprotectors (folie en gehard glas) geselecteerd die breuk en krassen zullen voorkomen. Het aanraakgebied zal nog steeds even gevoelig zijn. Met deze beschermingen houdt u uw telefoon lang en kunt u hem gemakkelijker doorverkopen. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, kabels, speakers, koptelefoons, statieven, auto- en fietssteunen. Zij optimaliseren de autonomie, de opslag, het geluid en het vervoer van uw mobiel. Zeer design, ze zijn ergonomisch en kunnen zeer gemakkelijk worden opgeborgen.

U zult in staat zijn om uw Mi 10T

aan te passen.

Wij hebben monochrome siliconen of plastic hoesjes die zeer stijlvol en anti-slip zijn. Als u het originele ontwerp van uw mobiele telefoon wilt behouden, adviseren wij u te kiezen voor een flexibel of stijf transparant hoesje. Wij bieden ook onze klassiekers aan: koolstofvezel hoesjes, de Ultra Resistant, de Survivor, die met een steunring of kunstleer. Sommige zijn gemaakt van 9H gehard glas (voor de achterkant) en siliconen (voor de randen). Wij bieden hoesjes in kunstleder, echt leer en echt splitleder. Klassiek of versierd met motieven, ze zijn ultra resistent en zeer praktisch voor dagelijks gebruik. U vindt monochrome covers in vele kleuren die ideaal zijn voor professionals. Wij raden u aan de verschillende tinten te bekijken, aangezien ze van cover tot cover veranderen.

.

U kunt ons bellen op 09 75 18 78 18

Onze klantendienst staat elke dag tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht en om uw bestellingen op te volgen. Aarzel niet om ons een e-mail of een sms te sturen (06 44 64 68 65). Wij zullen uw vragen zeer snel beantwoorden. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om u op de hoogte te houden van onze nieuwtjes en promoties.