137 Producten

Bespaar op Xiaomi Redmi 9 hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires

Dealy is de beste selectie van beschermingen en accessoires voor de Xiaomi Redmi 9 telefoon. Ons team is erg te spreken over dit nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant. We houden van de prijs-kwaliteitverhouding, die uitzonderlijk is voor een instapmodel telefoon. De telefoon heeft geweldige technische prestaties, hij is compatibel met Google Pay via NFC, de camera heeft 4 sensoren en hij heeft een vermogen dat gelijkwaardig is aan dat van de Snapdragon 665. Hij biedt een zeer mooi ontwerp en een uitstekende grip. Het scherm is een 6,53-inch IPS LCD met een Full HD+ resolutie van 2.340 x 1.080 pixels. Wat het fotogedeelte betreft, biedt de Redmi 9 een hoofdmodule (13 megapixelsensor en 27 mm equivalente optiekopening bij f/2.2), een ultragroothoek (8 megapixelsensor en 15 mm equivalente optiekopening bij f/2.2), een macromodule (5 megapixelsensor en optiekopening bij f/2.4) en een dieptemodule (2 megapixelsensor). In het kort! Een instapmodel telefoon die zijn werk goed doet en waar we volledig tevreden over zijn. Ons team selecteert beschermingen en accessoires die overmatig zijn ontworpen voor de smartphone. Zo kunt u het met een gerust hart gebruiken, zonder bang te hoeven zijn voor stoten, krassen, vlekken en stof. Ze worden allemaal tegen bodemprijzen aangeboden en zijn van zeer goede kwaliteit.

.

High-end bescherming tegen ultralage prijzen

Wij kiezen alleen producten die u volledig tevreden zullen stellen. Ontdek onze siliconen of/en premium plastic hoesjes. Deze materialen worden gebruikt omdat ze het beste zijn om uw telefoon perfect te beschermen. Zij bieden een uitzonderlijke weerstand in geval van schokken en tegen de weersomstandigheden die met het gebruik gepaard gaan (krassen en stof). Onze hoesjes zijn ontworpen rond siliconen hoesjes en kunstlederen covers om een tweede laag van bescherming te bieden. De hoesjes zijn ontworpen om als portemonnee te worden gebruikt en de voorflappen kunnen gemakkelijk worden omgevouwen tot handige handsfree houders voor liggende weergave. Onze screenprotectors, films en geharde glazen zijn zeer dun en zullen gemakkelijk passen. Ze zullen het hele glas en scherm beveiligen. De aanraakzone blijft even gevoelig als wanneer zij niet beveiligd was. Kijk ook eens naar ons steeds groter wordende superassortiment accessoires: geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, auto-/fietssteunen, statieven, speakers en hoofdtelefoons... U zult de prestaties, vindingrijkheid en ongelooflijk lage prijzen ervan niet geloven.

.

Neem contact op met onze klantenservice wanneer u maar wilt

Ons team is 7 dagen per week beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uw bestellingen te volgen. U kunt ons gemakkelijk bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op al uw schriftelijke verzoeken en vragen.

Wij zijn er om u te helpen.