299 Producten

De Top hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Galaxy S20 FE

Bij My Shell beveiligt en accessoriseert u uw Samsung Galaxy S20 FE tegen lage prijzen. Alle hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires zijn afgeprijsd. De Samsung Galaxy S20 Fan Edition is het instapmodel van de S20-serie. Het heeft een 6,5 inch scherm met AMOLED-display. Wat de cameramodule betreft, heeft de telefoon een 12-megapixel (f/1.8) hoofdsensor, een 12-megapixel (f/2.2) ultra-groothoek en een 8-megapixel (f/2.4) x3 telelens. Selfies zullen worden genomen via een 32 megapixel (f/2.2) sensor. De chip wordt gekoppeld aan 6 of 8 GB RAM en 128 of 256 GB uitbreidbare opslagruimte. Een geweldige instaptelefoon die alle Samsung-fans zal aanspreken! Ons team biedt dunne en zeer lichte hoesjes aan. Ze wikkelen zich rond de achterkant en de randen van de telefoon om hem een zeer sterke bescherming te bieden tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De openingenbij de poorten zijn zeer nauwkeurig, zodat u er gemakkelijk bij kunt. Sommige van onze beschermers zullen ook de toetsen beveiligen met een dunne film (zonder hun gevoeligheid aan te tasten). Door uw telefoon te beveiligen, vermijdt u breuken en krassen die de waarde ervan zouden verminderen. U zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen en het zal er als nieuw uitzien. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. Met de klep kunt u uw mobiel volledig beveiligen. Ze fungeren als portefeuilles met openingenvoor kaarten en geld. Toegang tot poorten en functies is naadloos. De hoesjes kunnen gemakkelijk worden opgevouwen om te dienen als handsfree houder. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord die handig is als u uw Samsung met de hand draagt. Onze screenprotectors en lenzen zijn ultra duurzaam. Gehard folie en glas voor het scherm hebben geen invloed op het aanraakgebied. De aanraakzone blijft gevoelig. De bescherming voor de fotomodule voorkomt dat de lenzen breken en krassen oplopen, wat zeer schadelijk kan zijn. Bekijk onze accessoires waarmee u de levensduur van de batterij, het transport, het geluid, het opladen en het dragen van uw Galaxy S20 FE maximaliseert. Wij hebben kabels, opladers, externe batterijen, geheugenkaarten, speakers en koptelefoons, statieven en nog veel meer. U zult ook profiteren van onze geweldige promoties en regelmatige kortingen. Geniet van uw bezoek!

Tot ziens!

Ontdek onze modellen en onze geweldige prijzen

Wij bieden tal van ontwerpen waarmee u uw Samsung Galaxy S20 Fan Edition een persoonlijk tintje kunt geven. Wij hebben onze doorzichtige hoesjes, koolstofvezel hoesjes, kunstlederen hoesjes, monochrome hoesjes die in verschillende kleuren zijn afgenomen. U zult ook dol zijn op onze klassieke hoesjes met veel verschillende kleurschakeringen. Sommige zijn monochroom, andere zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben altijd die met patronen die degenen die een meer originele bescherming willen (pailletten, dieren, luipaardvel effect, bloemen, landschappen...) zullen bevallen. U zult verschillende sluitingsstijlen vinden en misschien de voorkeur geven aan een hoes met een in de hoes geïntegreerde sluiting. We noemen ze Flip Covers. We hebben ook, onze zicht covers waar de voorste flap is gedacht met een kijkvenster.

We hebben een verscheidenheid van verschillende stijlen van covers.

U kunt rekenen op de Dealy-klantenservice en ons volgen op sociale netwerken

Maak gebruik van onze klantenservice om uw bestellingen te volgen als u dat wenst. Wij zijn telefonisch bereikbaar (09 75 18 78 18), per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK.