15 Producten

Exclusieve en goedkope hoesjes , cases, hoesjes, accessoires en screenprotectors voor de Oppo Reno 2Z

Om het goed te beveiligen, moet u ultrasterke beschermers kiezen. De Oppo Reno 2Z wordt aangedreven door een Mediatek Hekio P90 SoC ondersteund door 8GB RAM, een 4000mAh batterij en 4 achtercamera sensoren van 48+8+2+2 megapixels. Het 6,55-inch scherm is groter dan dat van de Reno 2. Het draagt ook bij aan de reputatie van de fabrikant voor het aanbieden van goed ontworpen telefoons die gemakkelijk in de hand liggen. Het Amoled-scherm heeft een uitstekende resolutie van 2.340 x 1.080 pixels. Ons team selecteert zeer hoge kwaliteit beveiligingen die u in staat stellen om uw mobiele telefoon te gebruiken zonder angst voor zijn veiligheid.

.

Uw Oppo Reno 2Z is perfect beschermd

Om uw mobiele telefoon met een gerust hart te kunnen gebruiken, bieden wij u covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires die perfect zijn afgestemd op de lijnen van de smartphone. Onze artikelen zijn gemaakt van ultra-resistente materialen. Zij zullen het toestel doeltreffend beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. U bent niet veilig voor het laten vallen van uw mobiel en de gevolgen kunnen zeer vervelend zijn (breuk van binnenuit, ontploffend glas, overtollige sporen die de telefoon gladder maken, vocht en krassen die de telefoon zijn waarde doen verliezen). Onze hoesjes zijn ultradun om de Reno2 Z niet te dik te maken. Ze zullen de achterkant, de randen, de knoppen en de fotomodule perfect vastzetten. De zakken dienen ook als portefeuille. De hoes kan worden omgevormd tot een handsfree houder, zodat u uw telefoon zonder problemen in liggende modus kunt gebruiken. Onze screenprotectors, films en geharde glazen zijn ultra dun en zeer eenvoudig te installeren. Onze accessoires (externe batterijen, laders, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen) optimaliseren het gebruik van de telefoon.

Dealy biedt een complete service voor uw bestellingen

Van advies vóór de aankoop, tot het volgen van de bestelling, wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar.