13 Producten

Dealy beschermt en accessoriseert uw Moto G 5G Plus tegen voordelige prijzen

Dealy verkoopt geweldige goedkope hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Motorola Moto G 5Plus. Profiteer van onze promoties en voordelige prijzen! De Moto G 5G Plus wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 765G SoC, ondersteund door 6 of 8 GB RAM en 64 of 128 GB microSD uitbreidbare opslagruimte. Hij heeft vier naar achteren gerichte fotosensoren, waarvan de belangrijkste 48 megapixels is. De 5000mAh batterij is geschikt voor snelladen (20W). Het HDR10-compatibele scherm heeft een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz. Dealy biedt de beste bescherming en accessoires voor de telefoon. U zult het op volle capaciteit en met een gerust hart kunnen gebruiken.

.

Premium beschermingen en accessoires tegen lage prijzen

Dealy verkoopt Moto G 5G Plus hoesjes vanaf € 4,99, hoesjes vanaf € 6,99 en screenprotectors vanaf slechts € 3,99. Onze hoesjes onderscheiden zich door hun slankheid en weerbestendigheid. Ze worden als een tweede huid op de telefoon en bieden directe toegang tot de poorten dankzij de op maat gemaakte uitsparingen. Van het transparante siliconen hoesje, tot het hoesje met kaarthouder of met steunring, u zult de weerstand tegen schokken, krassen, vlekken en stof zeker op prijs stellen. U vindt er hoesjes van koolstofvezel en de Ultra Resistant-reeks, waaronder de Survivor, die twee lagen bescherming biedt in silicone en kunststof. Onze covers maken uw telefoon gebruiksvriendelijker en zorgen voor maximale functionaliteit. Zij zijn ontworpen rond een hoesje dat als primaire bescherming dient. De flap van echt leer of kunstleer biedt optimale bescherming voor de hele telefoon. Ook hier heeft u direct toegang tot de poorten en knoppen. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor bankbiljetten of kleine documenten. De kappen kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen. U vindt een verscheidenheid aan monochrome klepzakken en gedecoreerde hoesjes hoesjes. Multifunctioneel, onze hoesjes zijn ideaal voor iedereen. En onze screenprotectors zijn exclusief voor de Moto G 5G Plus. Ze zijn gemakkelijk te installeren en beschermen het scherm tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Wij verkopen ook een beschermende lens voor slechts €5,99 die op het glas van de achterste cameramodule moet worden aangebracht. Het zal u een hoop ellende besparen in geval van schokken en krassen. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons, auto/fietssteunen en kabels. Hiermee kunt u uw mobiele telefoon in de beste omstandigheden opladen, vervoeren en gebruiken. Nogmaals, ze worden verkocht tegen de laagste prijzen op de markt. Door te profiteren van onze geweldige prijzen en kortingen, kunt u zo veel accessoires en beschermingen kopen als u wilt zonder aan uw budget te hoeven denken.

Dealy biedt een complete service

Dealy gaat niet alleen over kwaliteitsbescherming. Het is ook een persoonlijke dienst per sms en telefoon op 06 44 64 68 65. Ons berichtensysteem staat in de "contacteer ons" sectie. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties te volgen.