57 Producten

Dealy beveiligt en accessoriseert uw Motorola Edge 20 Lite tegen de beste prijzen op de markt

Bij My Shell vindt u de beste Motorola Edge 20 Lite covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires tegen onklopbare prijzen. De smartphone wordt geleverd met een 6,7-inch OLED-scherm. Hij wordt aangedreven door een Mediatek SoC in combinatie met 8 GB RAM. Hij heeft een dubbele camerasensor (108+8). De 8 megapixel ultra-groothoek biedt ook een macrofunctie. Het heeft een uitzonderlijke 5000 mAh batterij, snellaad compatibel (30 W). Dealy biedt bescherming en accessoires met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze covers zullen uw telefoon perfect beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De covers en pouches beschermen de hele telefoon en bieden directe toegang tot poorten, knoppen en functies. Zij fungeren ook als portefeuille met binnenkaarthouders en een vak voor bankbiljetten of bewijsstukken (rekeningen, memo's, tickets, enz.). De covers zullen zeer praktische handsfree steunen worden voor bijvoorbeeld het bekijken van video's. Wij bieden ook de beste selectie van screenprotectors (folie en gehard glas) en camerabeschermers (gehard glas) die ze beschermen tegen stoten en krassen. U vindt er ook tal van accessoires zoals geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, kabels, speakers, koptelefoons, fiets- en autohouders, statieven, docking stations... Bovendien profiteert u van lage prijzen, kortingen en regelmatige promoties.

Premium producten tegen onklopbare prijzen

U vindt doorzichtige hoesjes met of zonder versterkte hoeken, koolstofvezel hoesjes, de ultrasterke beschermers met steunring en reservekaarthouder. De hoesjes beginnen bij €4,99 en de hoesjes beginnen bij slechts €6,99. U kunt er zeker van zijn dat dit de beste prijzen op de markt zijn. U vindt hoesjes en buidels in kunstleder of echt leer in vele kleuren. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen (klassiek leer, lychee leer, nappa, vintage of structuurleder...). Degenen met patronen worden ook verkocht tegen de laagste prijzen. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u de beste deals krijgt voor kwaliteitsartikelen.

.

Onze klantendienst zal uw bestellingen opvolgen

.

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Of het nu gaat om informatie over onze producten of om de opvolging van uw bestellingen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en regelmatige promoties.