117 Producten

Dealy heeft een grote selectie van scherp geprijsde beschermers en accessoires voor de Samsung Galaxy A22 4G

Profiteer van Dealy's aanbiedingen voor Samsung Galaxy A22 4G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires en krijg geweldige aanbiedingen. Hoesjes beginnen vanaf £4.99, hoesjes vanaf £6.99 en screenprotectors vanaf slechts £3.99! De Samsung Galaxy A22 4G beschikt over een 6,4 inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz, aangedreven door een 5000mAh batterij met 64 GB uitbreidbare opslagruimte. De cameramodule bestaat uit een 48-megapixel hoofdsensor, een 8-megapixel groothoeksensor en twee andere 2-megapixellenzen voor portretten en macro's. Het wordt aangedreven door Android 11 met de One UI 3. 1. Dealy presenteert de beste beschermingen en accessoires op de markt. Wij maken een eclectische selectie, zodat iedereen de artikelen kan vinden die hij zoekt en waarmee hij zijn telefoon kan personaliseren. Wat uw keuze ook is, u kunt er zeker van zijn dat wij nooit concessies doen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten.

Uitstekende kwaliteit artikelen tegen lage prijzen voor de Samsung Galaxy A22

Onze ploeg vindt beschermingen die voldoen aan uw behoefte in termen van veiligheid en design. U kunt een hoesje kiezen dat uitsluitend de contouren van de smartphone volgt, zodat het er als een tweede huid omheen zit. Ze zijn dun en licht en vermijden de risico's van breuk bij schokken, krassen die de waarde van de gsm kunnen aantasten, stof dat de goede werking kan schaden en sporen die glad worden. Onze klepzakken zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient als eerste beschermingslijn. Met hun cover, zullen ze de mobiele telefoon volledig beveiligen. De etuis doen ook dienst als portefeuille met kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. De exclusieve Galaxy A22 4G klephoesjes dienen ook als handsfree houder voor optimaal gebruik in liggende modus. U kunt het scherm van uw mobiele telefoon beschermen met een folie of een ultrasterk gehard glas. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Het aanraakoppervlak zal optimaal zijn en de interactiviteit zal aangenaam en snel zijn. Wij verkopen ook, voor slechts 5,99 €, een ultra bestendige gehard glazen beschermlens voor de achterste fotomodule van de telefoon. Ontdek onze accessoires (geheugenkaarten, externe batterijen, laders, kabels, auto/fietssteunen, speakers en hoofdtelefoons...) waarmee u zich naar eigen wens kunt uitrusten. U zult versteld staan van onze gereduceerde prijzen, promoties en kortingen!

.

U kunt elke dag rekenen op de klantenservice van Dealy

.

Maak gebruik van onze klantenservice voor meer informatie over onze producten en het volgen van uw bestellingen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden ("contacteer ons" sectie van deze website). We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om ons nieuws te weten. Geniet van uw bezoek aan Dealy!