123 Producten

Alle beste beschermingen en accessoires voor de Xiaomi Remi Note 9S

Profiteer van onze geweldige Dealy aanbiedingen om uw Xiaomi Remi Note 9 S te beschermen en te accessoriseren. De Remi Note 9S heeft een 6,7-inch Full HD+ 2400 x 1080 pixels edge-to-edge LCD-scherm. Daarmee is het een van de grootste smartphones op de markt. Het heeft ook een 5,020mAh batterij (snel opladen compatibel met 18W op de normale en 33W op de Max). De vingerafdruksensor bevindt zich aan de rand van de telefoon. De onderkant is voorzien van een jack-poort. Dankzij de viervoudige cameramodule kunt u unieke foto's van perfecte kwaliteit maken. U beschikt over een hoofdsensor van 48 MP, een ultragroothoeksensor van 8 MP, een macrosensor van 5 MP en ten slotte een ToF-sensor van 2 MP. Dealy biedt premium hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires die exclusief zijn voor de smartphone. Zo haalt u het meeste uit uw telefoon met behoud van zijn design en waarde.

Exclusieve hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires tegen lage prijzen

Ons team selecteert exclusieve Xiaomi Remi Note 9S hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors tegen echt geweldige prijzen en kortingen. U zult geld besparen! Onze hoesjes passen perfect bij de lijnen en contouren van de telefoon, terwijl de poorten en functies toegankelijk blijven. Van de transparante hoes tot de multifunctionele bescherming (met kaarthouder of steunring), uw smartphone is perfect beschermd tegen de elementen. Onze covers zijn ontworpen met een siliconen hoesje waarin de telefoon wordt vastgezet. De telefoon wordt volledig beschermd met de wallet-style hoes, die meestal gemaakt is van zeer duurzaam kunstleer. Met onze screenprotectors en lenzen (folie en gehard glas) kunt u in alle veiligheid foto's en video's maken zonder het risico op krassen of breuk van de fotomodule. Ontdek onze modellen die tegen zeer concurrerende prijzen worden aangeboden. Onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, auto-/fietssteunen) zijn ontworpen om het gebruik en de technische prestaties van uw Remi Note 9S te optimaliseren. Welkom in uw Mijn Zaak voor Xiaomi wereld!

Geniet van Dealy klantendienst

Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht en om uw bestellingen op te volgen. Per e-mail, sms of telefoon, we zijn 7 dagen per week geopend.