304 Producten

De best afgeprijsde beschermers en accessoires voor de Galaxy A12

Dealy biedt een exclusieve selectie van laaggeprijsde hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy A12. Profiteer van aanbiedingen en kortingen op alle producten! De Samsung Galaxy A12 is een instapmodel telefoon die waar voor zijn geld biedt. Het heeft een scherm met een druppelvormige inkeping. Het scherm heeft een diagonaal van 6,5 inch met een TFT LCD-scherm. Het biedt een vier-sensor fotomodule in het kwadraat met een 48-megapixel sensor, een 5-megapixel ultragroothoeksensor, een 2-megapixel macrolensensor en een 2-megapixel dieptesensor. Aan de voorkant heeft hij een 8-megapixel frontcamera voor selfies. De smartphone biedt een 5000mAh batterij die geschikt is voor een 15W lading.

.

Premium bescherming en accessoires tegen lage prijzen

Ons team biedt artikelen die aan uw verwachtingen zullen voldoen om uw Galaxy A12 zo goed mogelijk te beveiligen en te accessoriseren. De hoesjes zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de contouren en lijnen van de telefoon. Ze zullen als een tweede huid worden. Ze zijn dun en licht en zijn ideaal in geval van schokken, tegen krassen die de smartphone zouden beschadigen en tegen stof op de knoppen en poorten. Ze hebben nauwkeurige openingenbij de poorten en knoppen, zodat u er gemakkelijk bij kunt. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of hybride materialen (plastic achterkant en siliconen randen). Sommige zijn flexibel, halfstijf of stijf. Hoewel ze dun en licht zijn, zijn ze zeer goed bestand tegen de elementen. Ontdek onze transparante hoesjes, die in monochroom silicone, in koolstofvezel, in kunstleder... U vindt er ook onze klassieke Ultra Resistant en Survivor hoesjes, die met steunringen of kaarthouders en die in gehard glas. Onze etuis en zakjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat bedekt is met een deken. Ze zullen de hele Samsung beveiligen. De covers fungeren als een portemonnee met binnenkaarthouders en een vak voor contant geld. De klep kan worden ingeklapt tot een handsfree houder die zeer comfortabel is in liggende positie. U vindt er kunstlederen en echt lederen omslagen, etuis met motieven, multikaartopties, riemen en diverse sluitingen. Wij hebben ook heavy-duty folie en gehard glas die zeer gemakkelijk te installeren zijn en geen sporen achterlaten wanneer u ze verwijdert. Het gebied zal ook gevoelig blijven en de interactiviteit zal aangenaam zijn met de toepassingen. Bekijk onze grote selectie van accessoires, waaronder externe batterijen, laders. Kabels, statieven, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons... U rust uzelf uit zoals u dat wilt en profiteert tegelijkertijd van onze voordelige prijzen en kortingen.

Dealy vervolledigt zijn aanbod met zijn klantendienst

Neem contact op met onze klantenservice om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.