16 Producten

Dealy verkoopt de beste beschermingen en accessoires voor de Realme 8

Dealy is een exclusieve selectie van goedkope hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Realme 8. Bespaar geld op premium artikelen die met korting worden verkocht. De hoesjes zijn verkrijgbaar vanaf £4.99 en de hoesjes vanaf £6.99. De Realme 8 4G wordt aangedreven door een Mediatek G95 SoC in combinatie met 4 of 8 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het toestel beschikt over een achtercameramodule met 4 sensoren: de hoofdcamera van 64 megapixels, een ultragroothoeklens van 8 megapixels, een macrolens en een portretmodus van 2 megapixels. U zult genieten van een 5000mAh batterij die in 65 minuten kan worden opgeladen. Wij selecteren beschermingen en accessoires die het gebruik van de telefoon optimaliseren en u in staat stellen er ten volle van te genieten.

Exclusieve selectie van high-end beschermers en accessoires met korting

Ons team biedt hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires die tegen bodemprijzen worden verkocht. U zult hoesjes en cases zien die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Wij verkopen transparante hoesjes, monochrome siliconen hoesjes, kunstlederen hoesjes van koolstofvezel die er geweldig uitzien. Dankzij de op maat gemaakte openingenblijven de poorten en functies van de smartphone gemakkelijk toegankelijk. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en hun weerbestendigheid. Wij verkopen zakken die gemaakt zijn als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en geld (of kleine documenten zoals memo's, tickets, rekeningen, bewijsstukken). De kleppen kunnen gemakkelijk worden omgevouwen tot handsfree houders in liggende positie. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een lanyard om de telefoon in uw hand te houden. De riem is afneembaar en kan gemakkelijk weer worden aangetrokken. U vindt er verschillende materialen (kunstleder, splitleder, vintage lychee, stof, structuurleder) en sluitingen (riem, klinknagel, magneetsluiting, drukknoopsluiting, in de hoes geïntegreerde sluiting). Dankzij een uitsparing aan de voorkant kunt u telefoongesprekken voeren terwijl u de hoes gesloten houdt. U vindt er ook dunne en zeer bestendige beschermingen voor het scherm van de Realme 8. Onze screenprotectorsen geharde glazen zijn dun en zeer gemakkelijk te installeren. U voorkomt het ontploffen van het glas in geval van een brutale schok, krassen, vlekken die de telefoon glad maken en interne breuk. U vindt er ook een gehard glazen beschermlens voor de achterste cameramodule van de telefoon. Onze accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto-/fietssteunen...) zullen de prestaties van je Realme maximaliseren en tegelijkertijd ergonomisch zijn.

Neem gemakkelijk contact met ons op en volg ons op uw sociale netwerken

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.