15 Producten

Bespaar op Samsung Galaxy Z Flip hoesjes , screenprotectors en accessoires

Dealy biedt een hoogwaardige en budgetvriendelijke collectie hoesjes , screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy Z Flip. Samsung biedt een opvouwbare smartphone met een 6,7-inch HDR10+ gecertificeerd AMOLED-scherm dat kan worden opgevouwen. Het toestel is uitgerust met een dubbele camerasensor met ultragroothoeklens en een Qualcomm Snapdragon 855+ 7nm-processor, ondersteund door 8 GB RAM. Hij wordt geleverd in een 4G-versie met 256 GB opslagruimte. Het voelt geweldig in de hand. In opgevouwen toestand meet hij 7,4 x 73,6 mm en is hij 17,3 mm dik. Het enige nadeel is dat deskundigen bevestigen dat hij glad is wanneer hij op een tafel wordt geplaatst, vanwege het zeer gladde oppervlak.Ons team heeft de beste beschermingen en accessoires geselecteerd om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw Galaxy Z Flip haalt.

.

Perfecte laptopbeschermers en accessoires

Dealy biedt covers en screenprotectors die perfect aan uw verwachtingen zullen voldoen. Zij zijn exclusief ontworpen voor de opvouwbare telefoon. De hoesjes sluiten perfect aan op de contouren van de smartphone en worden als een tweede huid. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en lichtheid. Ze beschermen de Z Flip tegen krassen die de telefoon zouden kunnen beschadigen en tegen stof dat de werking zou kunnen aantasten. Ze bieden zeer nauwkeurige openingenvoor poorten en knoppen. Ze zijn zo ontworpen dat u de telefoon naar believen kunt in- en uitvouwen. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof, gehard glas of hybride materialen (bijv. kunststof achterkant en siliconen randen). Ze zullen voorkomen dat de telefoon wegglijdt wanneer u hem op een tafel legt. Ze zullen ook de grip optimaliseren. Je zult het minder snel laten vallen. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat ze ultrasterk zijn. U kunt het scherm van uw Galaxy Z Flip beveiligen met een siliconenfolie die zeer effectief is tegen de elementen. Het is gemakkelijk te installeren en laat geen sporen na als u ze verwijdert. Het aanraakgebied zal zijn gevoeligheid behouden en de interactiviteit zal ideaal zijn. Nogmaals, het is zo ontworpen dat u de opvouwbare telefoon zonder problemen kunt gebruiken. Bekijk onze accessoires sectie. U vindt er externe batterijen, opladers, kabels, speakers en hoofdtelefoons... U kunt uzelf uitrusten met de topproducten die u wilt, terwijl u geld bespaart.

Hoesjes en hoesjes voor alle budgetten

U vindt doorzichtige hoesjes waarmee u het ontwerp van de telefoon kunt behouden en toch kunt beveiligen. Wij bieden siliconen of plastic exemplaren aan die bekleed zijn met kunstleder van hoge kwaliteit. We hebben er een paar geselecteerd die bekleed zijn met echt klassiek of lychee leer. Ons team houdt van die met krokodillenhuid. Ontdek de exemplaren ontworpen door de beroemde fabrikant GKK, die gemaakt zijn van gehard glas. Ze zijn uitzonderlijk beschermend en bieden unieke ontwerpen. Geniet van uw bezoek aan uw Samsung Galaxy Z Flip wereld!

.

Dealy is zijn competente klantenservice en sociale netwerken

Raadpleeg onze klantenservice voor meer informatie over onze producten en het volgen van uw bestellingen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "Contact" op deze website. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.