8 Producten

Bespaar op uw hoesjes , cases, etuis, screenprotectors en accessoires Redmi 10X Pro

Dealy heeft het beste aanbod van onverslaanbare prijzen voor Xiaomi Redmi 10X Pro hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Bespaar geld en krijg geweldige aanbiedingen zonder ooit aan uw budget te denken. Xiaomi biedt met de nieuwe Redmi 10X Pro een middenklasse telefoon die geschikt is voor 5G en het geld meer dan waard is. Deze wordt aangedreven door de Dimensity 820 SoC-chip van MediaTek, met een 6,57-inch HDR 10+ compatibel Full HD AMOLED-scherm en een 4520mAh batterij. Het toestel heeft een snellaadsysteem van 22,5 W en een quad-cameramodule: een 48MP hoofdmodule, een 8MP groothoeklens, een 8MP telelens met optische stabilisatie en 30x zoom en een 5MP macrolens. De voorkant is uitgerust met een 20MP selfie sensor. Hij is compatibel met 5G, 4G, 3G en 2G, Wi-Fi 5 en Bluetooth 5.1. Ons team selecteert covers en accessoires die uw smartphone niet alleen beveiligen, maar er ook uw persoonlijkheid aan geven. We zoeken naar verschillende items, zodat iedereen kan vinden wat hij nodig heeft en wil.

.

Ontdek ons voortdurend evoluerend aanbod

Ons team zoekt en brengt niet alleen klassieke producten uit die iedereen leuk vindt. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing van ons aanbod en stellen originele, vernieuwende en praktische producten voor. U zult ook profiteren van onze superlage prijzen op al onze nieuwe producten. Bekijk dus onze reeks dunne en lichte hoesjes die exclusief zijn voor de Redmi 10X Pro-lijnen. We hebben alles van doorzichtig tot gehard glas tot ringvormige hoesjes. Onze wallet-style hoesjes en zakjes zijn ultra-duurzaam. U vindt er een unieke keuze aan materialen (kunstleder, echt leer, lychee, nappa...). Kies uw ultra-resistente screenprotector en wees gerust dat het aanraakgebied optimaal zal zijn. Onze accessoires evolueren voortdurend met de markt mee: externe batterijen, laders, kabels, speakers, koptelefoons, auto/fietssteunen... en nog veel meer nieuwigheden!

Onze klantendienst staat 7 dagen per week tot uw beschikking

U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden en in staat zijn om uw bestellingen op te volgen en u te informeren over onze producten.