258 Producten

Dealy: laagste prijzen op Xiaomi Redmi Note 11 beschermers en accessoires

Geniet van Dealy's super lage prijzen op Xiaomi Redmi Note 11 hoesjes , covers, cases screenprotectors, lens protectors en accessoires. U vindt er de beste producten tegen onklopbare prijzen. De Xiaomi Redmi Note 11 is een telefoon die wordt geleverd met een Mediatek Helio G88 SoC in combinatie met 4 GB RAM en tot 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het heeft 4 fotosensoren aan de achterkant. Je vindt er een 50-megapixel groothoeklens, een 8-megapixel ultragroothoeklens, een macrolens en een 2-megapixel dieptesensor. De 5000mAh batterij is geschikt voor snelladen (33W). Wij bieden de beste bescherming en accessoires op de markt tegen uitzonderlijk lage prijzen. Profiteer van onze kortingen en promoties om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt.

.

Koop Xiaomi Redmi Note 11 beschermingen en accessoires

Bij Dealy vindt u de beschermingen en accessoires die u zoekt tegen geweldige prijzen. U kunt dunne en lichte hoesjes kopen die exclusief zijn ontworpen voor de lijnen van de telefoon. Zij zullen zeer doeltreffend zijn tegen slechte weersomstandigheden (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon. U vindt bijvoorbeeld transparante hoesjes, hoesjes van gehard glas, hoesjes van siliconen of kunststof in één kleur of met motieven. Sommige zijn stijf, halfstijf of flexibel. Sommige zijn hybride met een harde plastic achterkant en siliconen randen die bij een botsing als bumper fungeren. U vindt hoesjes met een ring die dient als handsfree steun voor het bekijken van video's of films. Fibre hoesjes , Ultra Resistant en Survivor, die een dubbele beschermingslaag hebben, bieden u maximale veiligheid bij een plotselinge impact. Onze hoesjes in portefeuillestijl beveiligen de volledige telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Wij bieden etuis van verschillende materialen aan: kunstleder, echt leer, splitleder, lycheestijl, nappa, struisvogel... Ze hebben openingenaan de binnenkant om pasjes en geld in op te bergen. De hoes kan worden opgevouwen tot een praktische handsfree houder. U vindt er ook mooie hoesjes, zoals het hoesje met luipaardhuideffect, dat een must is voor al onze telefoons. Ontdek onze vele zakelijke en multifunctionele modellen. Wij verkopen ook dunne en lichte screenprotectors die u in staat stellen op een veilige manier met toepassingen om te gaan (films en gehard glas die zeer goed bestand zijn tegen slecht weer). Wij bieden ook een geharde glazen beschermlens voor op het glas van de achteruitrijcamera. Het zal de lenzen beschermen tegen weersinvloeden. U vindt er ook alle accessoires die u nodig hebt: externe batterijen, opladers, kabels, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen en nog veel meer nieuw spul.

.

Onze klantendienst staat tot uw beschikking

U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen uw bestellingen kunnen volgen en u informeren over onze producten. Neem gerust contact met ons op. Om op de hoogte te blijven van onze promoties en kortingen, kunt u ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.