7 Producten

Dealy heeft een grote selectie van goedkope beschermers en accessoires voor de ZTE Axon 30 5G

Geniet van lage prijzen en Dealy kortingen op ZTE Axon 30 5G hoesjes , covers, hoesjes, scherm/camera protectors en accessoires. De hoesjes beginnen bij € 4,99, de flap covers beginnen bij € 6,99 en de screenprotectors beginnen bij slechts € 3,99. De Axon 30 5G van ZTE is een smartphone van 161,5 x 73 x 8mm en weegt 188 g. Hij is voorzien van een 6,67" AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 x 2400 en 395 ppi. Het heeft een 16 MP camera voor selfies en de achtercamera biedt 4 sensoren, waaronder een hoofdcamera van 64 MP. De batterij is 4600 mAh. Ons team heeft een unieke selectie covers en accessoires, zodat u de telefoon kunt gebruiken zoals u dat wilt. Bekijk onze exclusieve superselectie.

De goedkoopste beschermingen en accessoires op de markt

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes , covers, scherm/camera protectors en accessoires tegen de eerlijkste prijzen. Wij selecteren exclusieve producten die u in staat stellen uw smartphone met een gerust hart en in alle veiligheid te gebruiken. De hoesjes, die wij verkopen vanaf slechts 4,99€, zijn ultra dun, zeer resistent en licht. Zij beveiligen de achterkant, de randen en de toetsen van de telefoon en bieden tegelijkertijd gemakkelijke en directe toegang tot de poorten en toetsen. U ziet doorzichtige covers, covers met motieven, covers met kaarthouders of een handige ring voor handsfree gebruik. De 'Ultra Tough' en 'Survivor' cases, met twee lagen bescherming, zijn ideaal voor wie maximale bescherming wil in geval van een plotse impact. Onze covers en flip cases zullen de volledige ZTE Axon 30 beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. U zult genieten van een exclusieve selectie van business-style hoesjes tegen lage prijzen. U vindt er monochroom lederen of kunstlederen hoesjes, chique hoesjes (met dieren, planten, luipaardvel...), hoesjes voor multikaarten die dienst doen als portemonnee en hoofdaccessoire voor dagelijks gebruik. Onze films en geharde glazen zullen het telefoonscherm met een fijne aanraking beveiligen. Ze worden verkocht vanaf slechts 3,99 €. Je vindt er ook een geharde glazen beschermlens voor de achterste cameramodule van de telefoon voor slechts € 5,99. Onze accessoires zullen de prestaties van uw Axon 30 maximaliseren. Wij bieden kabels, externe batterijen, opladers, geheugenkaarten, oortelefoons, speakers en hoofdtelefoons die zijn ontworpen en vervaardigd door de beste fabrikanten. Bekijk onze beschermingen en accessoires en profiteer van onze gereduceerde prijzen op alle modellen.

Mijn schelp biedt een snelle en competente klantenservice

.

Wij staan tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht en om uw bestellingen op te volgen. Neem gewoon contact met ons op via telefoon of sms op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U zult als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.

.