184 Producten

Bespaar op Note 9 Pro 5G hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires

Dealy heeft de beste deal op hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G. Krijg grote besparingen en geweldige aanbiedingen! Met de Redmi Note 9 Pro 5G biedt Xiaomi een telefoon met een 6,67" scherm met een 120 Hz LCD-scherm. Hij meet 165,38 x 76,8 x 9 mm. De achterste cameramodule biedt een 108MP hoofdsensor, een 8MP ultra-groothoeksensor en twee andere 2MP sensoren. Aan de voorkant heeft hij een 16MP selfie sensor. De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 750G processor en een 4,820mAh batterij, compatibel met een 33W lader. Ons team selecteert beschermers en accessoires die uw smartphone beveiligen en u in staat stellen hem optimaal te gebruiken.

Ultra duurzame en hoge kwaliteitsproducten

Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing van ons aanbod en stellen innoverende en praktische producten voor. Ontdek onze dunne en lichte hoesjes die exclusief zijn voor de mobiele lijnen. We hebben transparante, geharde glazen, siliconen of hoogwaardige kunststof. U zult er vinden met een ring die een zeer aangename hands-free steun zal worden in het dagelijks leven. We hebben onze koolstofvezel hoesjes, hoesjes met patroon en onze klassieke Ultra Resistant en Survivor hoesjes. Onze wallet-style covers en pouches zijn ook zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U vindt er een unieke keuze aan materialen (kunstleder, echt leer, lychee, nappa...). Wij bieden vele mooie hoesjes en de beroemde luipaardhuid hoes is aanwezig. Kies uw ultra bestendige screenprotector en wees er zeker van dat het aanraakgebied optimaal zal zijn. Onze accessoires evolueren voortdurend met de markt mee. U vindt er externe batterijen, opladers, kabels, speakers, koptelefoons, auto-/fietssteunen en nieuwigheden. We hopen dat u geniet van uw bezoek aan ons.

Onze klantendienst staat elke dag tot uw beschikking

.

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden en kunnen uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. Om op de hoogte te blijven van onze promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.