55 Producten

Van hoesjes , cases, cases screenprotectors en accessoires voor Google Pixel 4a met korting verkrijgbaar

Bescherm en accessoriseer uw Google Pixel 4a bij Dealy en koop uw hoesjes , covers, screenprotectors en accessoires tegen gereduceerde prijzen. Met de Pixel 4a onderscheidt Google zich van zijn concurrenten door een compactere telefoon aan te bieden van slechts 144 x 69,4 x 8,2 mm en 143 g. Het heeft een platte schermconfiguratie met een punch in de linkerbovenhoek. Het 5,81-inch scherm heeft een OLED-display en een resolutie van 1080 x 2340 pixels. De vierkante fotomodule bevindt zich aan de linkerbovenkant. Het binnenwerk wordt aangedreven door een Snapdragon 730G in combinatie met 6 GB LPDDR4X RAM en biedt 128 GB aan opslagruimte. De cameramodule is kleiner dan bij de concurrentie, met een enkele 12,2-megapixel (f/1,7) portretcamera. Ons team biedt een volledig assortiment op maat gemaakte laptophoezen en accessoires. Profiteer van onze promoties en ons laagste prijsbeleid om uw smartphone ten volle te benutten.

.

Premium beschermingen en accessoires voor uw compacte telefoon

Ons team biedt prachtige covers die uw Pixel 4a perfect beveiligen in geval van een schok, tegen krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas. Veel van deze toestellen zijn hybriden met, in het algemeen, een plastic achterzijde en siliconen randen (bumperbescherming). Zij zijn stijf, flexibel of halfstijf (stijve rug en siliconen randen). Cases van gehard glas zijn ook zeer schokbestendig en geven de telefoon een uniek glanzend uiterlijk. De hoesjes hebben zeer precieze openingenvoor poorten en functies. Sommige hebben een ring die dient als handsfree houder. Wij raden ze aan voor wie zijn Google vaak in landschapsmodus zal gebruiken. Wij bieden covers van zeer goede kwaliteit. Ze zijn opgebouwd rond een siliconen hoesje en de hoes wordt er als tweede laag overheen aangebracht. De hoesjes dienen als portemonnee met een binnenste kaarthouder en de hoesjes kunnen gemakkelijk worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen. Wie zijn smartphone binnen handbereik wil hebben, kiest voor een hoes met een afneembaar riempje. Ontdek ook onze accessoires: kabels, opladers, externe batterijen, statieven, auto- en fietssteunen, speakers, koptelefoons en vele andere verrassingen. Wij adviseren u om na te denken over de bescherming van het scherm en de lens van uw Pixel 4a. Wij hebben exclusieve en zeer resistente screenprotectorsen geharde glazen. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!

U kunt contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen en leveringen te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon, email en sms.