32 Producten

Uw bron voor goedkope screenprotectors en accessoires voor de Huawei Y5p

Bespaar geld op Huawei Y5p hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires bij Dealy. Wij selecteren de beste producten en bieden ze aan tegen de laagste prijzen op de markt. Ons team houdt van de Huawei Y5p als onze eerste telefoon. Dit toestel heeft een scherm van 5,71 inch, dat 78,1% van het voorpaneel in beslag neemt, wat zeer positief is. Hij heeft een druppelvormige inkeping waarin de lens van de frontcamera is geïntegreerd. Hij heeft een 13-megapixelcamerasensor in de linkerhoek die Full HD-video kan opnemen met 30 beelden per seconde en een goede autofocus. Het IPS LCD-scherm biedt 720 x 1520 pixels (met een resolutie van 295 dpi), waardoor het uitstekend geschikt is voor gebruik in zonlicht. Kortom, een goede instaptelefoon. Een goede instaptelefoon die we vooral aan jongeren aanraden.Ons team selecteert beschermhoesjes die voorkomen dat de telefoon beschadigd raakt bij een schok, om krassen, vlekken en stof te voorkomen. Naast het feit dat de mobiel niet breekt als u hem laat vallen, behoudt hij zijn design en kunt u hem in perfecte staat verkopen of weggeven. Stof kan ook de werking van de knoppen, de lens en het scherm aantasten. Al onze producten zijn ontworpen om het gebruik, de autonomie en het vervoer van uw mobiele telefoon te optimaliseren. Bovendien kunt u profiteren van onze geweldige prijzen en kortingen.

.

Kies uw hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires zonder veel te betalen

.

Bij Dealy bent u er zeker van dat u kwaliteitsproducten koopt tegen de laagste prijzen op de markt. Onze hoesjes zijn ultradun en zeer beschermend. Zij zullen perfect passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. De toegang tot knoppen en poorten blijft onberispelijk, want de openingenzijn zeer nauwkeurig. U vindt onze transparante, koolstofvezel, kunstleer, met steunring, fluorescerend, gehard glas of krokodillenhuid stijl covers. Wij selecteren hoesjes met flappen die zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden en die als portefeuille kunnen worden gebruikt. Met of zonder riem, u kunt uw telefoon veilig dragen. Wij bieden monochrome kunstlederen en echt lederen hoesjes in een verscheidenheid van kleuren. Ontdek onze lychee-, retro-, vintage-, klinknagel- of vintage gespstijlen. We hebben er ook met leuke ontwerpen voor iedereen, volwassenen en kinderen (planten, dieren, glitter, marmer...). Onze screenprotectors en lenzen zijn ook zeer resistent. Ze zijn zo gemaakt dat ze het gebruik van de smartphone en de interactiviteit niet hinderen. U zult in alle rust foto's kunnen nemen en het scherm kunnen gebruiken zonder te denken dat het beschermd is. Neem een kijkje in onze accessoires sectie, want je zult verrast zijn! Wij bieden kabels, opladers, geheugenkaarten, speakers, koptelefoons, statieven, auto-/fietssteunen en nog veel meer verrassingen tegen bodemprijzen.

.

U kunt ons makkelijk bereiken. We reageren zeer snel!

Aarzel niet om ons te bellen aan de telefoon, via e-mail en sms. Wij zullen zeer snel reageren op schriftelijke verzoeken. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen en uw vragen over onze producten kunnen beantwoorden.