14 Producten

Dealy: afgeprijsde beschermers en accessoires voor de Vivo Y72 5G

Beveilig uw Vivo Y72 5G met afgeprijsde hoesjes , covers, hoesjes, scherm/camera protectors en accessoires van Dealy. Zo bespaart u geld en haalt u het beste uit uw telefoon. De Vivo Y72 5G is een smartphone aangedreven door een Mediatek Dimensity 700 SoC (5G-compatibel) in combinatie met 8 GB RAM en 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het heeft een drievoudige camerasensor aan de achterzijde: een 64MP groothoek, een 8MP ultra-groothoek en een 2MP macrolens. De 5000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (18 W). Ma coque biedt een exclusieve selectie van beschermingen en accessoires tegen onklopbare prijzen. De hoesjes worden verkocht vanaf €4,99, de covers vanaf €6,99 en de screenprotectors vanaf €3,99.

.

Onverslaanbare prijzen voor beschermers en accessoires.

Bij Dealy vindt u ultrabestendige beschermingen en accessoires die zeer praktisch zijn in het dagelijks leven. Wij bieden verschillende modellen aan, zodat u het model kunt kopen dat het beste bij u past. Ontdek onze siliconen en plastic covers die exclusief zijn ontworpen voor de contouren van de telefoon. Ze zijn dun en licht en beschermen uw telefoon tegen krassen, vocht, vlekken en stof. Uw telefoon zal zijn waarde niet verliezen en zal beschermd zijn tegen slijtage. Er zijn bijvoorbeeld covers van koolstofvezel, geborstelde siliconen of zeer dunne kunstlederen covers en transparante covers die het design van de mobiele telefoon zullen behouden. Wij verkopen ook "Ultra Resistant" en "Survivor" hoesjes die twee beschermingslagen hebben voor optimale veiligheid in geval van een impact. U ziet ook chique hoesjes met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Onze flipcoversbeveiligen de hele telefoon en zijn multifunctioneel. Ze laten een gemakkelijke toegang tot poorten en functies toe, zodat u de Vivo Y72 5G kunt gebruiken zonder ze te moeten verwijderen (bij het opladen bijvoorbeeld). Onze screenprotectors, films en geharde glazen, onderscheiden zich door hun dunheid en weerstand. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Het scherm zal niet ontploffen bij een schok en u vermijdt beschadigende krassen. U zult ook een beschermende lens van gehard glas voor de achtercamera vinden. De sensoren zullen volkomen veilig zijn. Wij bieden ook een scala aan accessoires voor uw mobiele telefoon: geheugenkaarten, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, auto-/fietssteunen en kabels. Hiermee kunt u uw smartphone in de beste omstandigheden opladen, vervoeren en gebruiken. Geniet van uw bezoek aan ons!

Dealy biedt een persoonlijke en efficiënte klantenservice

.

Maak gebruik van onze klantenservice om uw bestellingen op te volgen. Wij zullen u ook kunnen helpen met uw zoektocht. U kunt ons telefonisch bereiken en per sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en e-mails. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, ben je als eerste op de hoogte van onze promoties.