19 Producten

Uw Huawei MatePad T 8 tablet is volkomen veilig met Dealy

Dealy biedt een unieke selectie van onverslaanbaar geprijsde beschermers en accessoires voor Huawei MatePad T 8. Krijg aanbiedingen om uw tablet te beschermen en te gebruiken zoals u dat wilt. De MadePad T8 heeft een rand van slechts 4,9 mm en een schermbezetting van 80%. Hij heeft een groot scherm en weegt slechts 310 g. Het heeft een geavanceerde octo-core chipset voor hoge verwerkingssnelheden. De batterij heeft een gebruiksduur van 12 uur (web browsing). Het platform is zeer aangenaam en gemakkelijk te gebruiken. Hij is gemakkelijk mee te nemen en is ideaal voor kinderen. Dealy beveiligt en versiert de tablet met hoogwaardige beschermingen en items. Onze selectie hoesjes , covers, cases, smart cases en screenprotectors zijn exclusief en perfect geschikt voor de MatePad T 8.

U gebruikt uw Huawei MatePad T 8 met volledige vrijheid

.

Ontdek onze ultradunne transparante siliconen hoesjes. Ze beschermen de achterkant en de randen van de tablet bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Ze laten gemakkelijke toegang tot poorten en functies toe. Wij hebben er die ideaal zijn voor kinderen (kindermodellen). Ze zijn gemaakt van EVA-schuim en zijn milieuvriendelijk. We hebben hoesjes met een riem en een schouderriem. Ze zijn ideaal voor wie zijn tablet bij zich draagt. Ze zijn ultra duurzaam en anti-slip en zullen voor iedereen perfect te gebruiken zijn. Wij hebben hoesjes en cases die zijn ontworpen rond een zeer schokbestendig siliconen hoesje. Deze hoesjes hebben kaart- en documenthouders binnenin. De covers zijn om te bouwen tot een handsfree houder en maken optimaal gebruik in liggende modus mogelijk. U vindt sommige met een manuele sluiting en sommige flip covers met een geïntegreerde sluiting in de klep. Wij hebben modellen met een monochroom lederen design in vele kleuren. We hebben er ook met motieven: dieren, landschappen, glitters, planten... Ontdek de 3 flap smart cases die heel dun en heel licht zijn. Ze zullen u toelaten om uw Huawei MatePad T 8 in landschap modus te gebruiken op een aangename en veilige manier. Ze zijn zuinig dankzij de automatische waak- en slaapfunctie. U vindt slimme etuis in klassiek kunstleer met monochrome of gedecoreerde hoesjes kleuren. Onze screenprotectors zijn eenvoudig op het glas te plaatsen en zijn ultra dun. De geharde glazen zijn explosiebestendig en UV-bestendig. Ten slotte bieden wij u exclusieve, hoogwaardige accessoires: geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, opladers, statieven, statieven, speakers, hoofdtelefoons en regelmatig vele nieuwe producten. Al onze producten zijn afgeprijsd. Bespaar geld en geniet met volle teugen van uw Huawei!

.

Geniet ook van onze klantenservice en volg ons op uw favoriete sociale netwerken

U kunt ons gemakkelijk bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), per sms (06 44 64 68 65) en per e-mail. Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.