198 Producten

Bescherm je Realme 12 Pro Plus 5G in stijl en voor minder met Dealy !

Waarom je telefoon beschermen?

Je Realme 12 Pro Plus 5G is een waardevolle investering. Hiermee blijf je in contact met je dierbaren, leg je dierbare herinneringen vast en heb je toegang tot een wereld aan informatie en entertainment. Maar hij is ook kwetsbaar voor krassen, stoten en vallen. Daarom is het essentieel om hem te beschermen met een kwaliteitsvolle hoes, cover of holster.

De Realme 12 Pro Plus 5G: een unieke smartphone

De Realme 12 Pro Plus 5G heeft een gestroomlijnd, modern ontwerp, een 6,4-inch Super AMOLED-scherm, een krachtige processor en een krachtige camera. Met zijn 5G-connectiviteit biedt hij een ultrasnelle en vloeiende browse-ervaring.

Bescherm je Realme 12 Pro Plus 5G met Dealy hoesjes

Dealy hoesjes zijn ontworpen om je Realme 12 Pro Plus 5G optimaal te beschermen en tegelijkertijd stijlvol en betaalbaar te blijven. We bieden een breed scala aan hoesjes voor al je behoeften en smaken.

Klassieke hoesjes : essentiële bescherming

Onze klassieke hoesjes zijn gemaakt van duurzame materialen zoals siliconen, TPU en polycarbonaat. Ze bieden effectieve bescherming tegen krassen, stoten en vallen.

Kunstlederen hoesje : voor een chique, elegante look

Het Dealy kunstlederen hoesje is perfect voor wie op zoek is naar een chique, elegante look. Hij voelt zacht aan en biedt optimale bescherming voor je telefoon.

Gehard glazen hoesjes : voor transparante, duurzame bescherming

Dealy hoesjes van gehard glas bieden maximale bescherming tegen krassen en stoten en onderscheiden zich door hun originele ontwerp.

Fancy rompen: geef uitdrukking aan je persoonlijkheid

Dealy biedt een breed assortiment fancy rompen met originele, kleurrijke ontwerpen. Geef uitdrukking aan je persoonlijkheid en onderscheid je van de massa!

Romp met standaard: praktisch en comfortabel

Met de Dealy hoes met standaard kun je in alle comfort naar je favoriete films en tv-series kijken. Het is ook heel praktisch voor videogesprekken en videoconferenties.

Ultrabestendige schaal: voor maximale bescherming

De ultrabestendige Dealy hoes is ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers. Hij biedt optimale bescherming tegen schokken, vallen en extreme omgevingen.

Omhulsel op maat: zo uniek als jij bent

Maak een unieke schelp die jouw imago weerspiegelt met onze personaliseringsservice. Je kunt een foto, tekst of motief kiezen om je schelp te personaliseren.

Dealy hoesjes : volledige en functionele bescherming

Dealy covers bieden all-round bescherming voor je Realme 12 Pro Plus 5G. Ze beschermen zowel de voor- als achterkant van je telefoon en hebben vaak handige functies zoals kaartsleuven en een klep om het scherm te beschermen.

Scherm- en camerabeschermers

Dealy biedt ook een breed scala aan screenprotectors en camerabeschermers voor je Realme 12 Pro Plus 5G.

Essentiële accessoires

Naast hoesjes, covers en bescherming biedt Dealy ook alle essentiële accessoires voor je Realme 12 Pro Plus 5G :

  • Kabels
  • Externe batterijen
  • Opladers
  • Geheugenkaarten
  • Adapters
  • USB-kabels
  • Telefoonhouders
  • Hoofdtelefoon
  • Telefoonluidsprekers
  • Draadloze hoofdtelefoon
  • Auto- en fietsenrekken
  • Bureaustandaarden
  • Telefonische ondersteuning gaat over
  • Bluetooth-accessoires
  • Adapters

Kwaliteitsproducten tegen onverslaanbare prijzen

Bij Dealy zijn we toegewijd aan het brengen van kwaliteitsproducten tegen onverslaanbare prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je de perfecte case, cover of accessoire voor je Realme 12 Pro Plus 5G bij Dealy zult vinden.

De Dealy -service

Dealy is er trots op je een uitstekende klantenservice te kunnen bieden. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de hoes, cover of accessoire te kiezen die het beste bij je past.