75 Producten

Dealy : goedkope bescherming en accessoires voor de Samsung Galaxy A23 5G

Dealy zal indruk op je maken met haar scherp geprijsde covers, hoesjes, screenprotectors/camerabeschermers en accessoires voor de Samsung Galaxy A23 5G. Onze beschermingen en accessoires zullen je verleiden met hun kwaliteit en prestaties.

De Samsung Galaxy A23 5G is een smartphone met een 6,6 inch scherm, aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 695 SoC, gekoppeld aan maximaal 6 GB RAM en 128 GB opslagruimte, uitbreidbaar tot 1 TB via microSD. De camera aan de achterkant heeft vier sensoren: een 50-megapixel groothoeklens (met optische stabilisatie), een 5-megapixel ultragroothoeklens, een macrolens en een 2-megapixel dieptesensor. De 5000 mAh batterij is geschikt voor snel opladen (25 W).

Bij Dealy vindt u alle apparatuur die je nodig hebt om je Galaxy A23 5G te beschermen en te verfraaien. Zodat je hem met een gerust hart optimaal kunt gebruiken.

Covers voor de Samsung Galaxy A23 5G tegen gereduceerde prijzen

Ons team biedt dunne, lichte en ultrabestendige hoesjes om je telefoon te beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zijn dun en licht en gemaakt van siliconen of plastic. Sommige zijn gemaakt van materialen die zijn aangepast aan de te beschermen delen van de telefoon. Je vindt transparante hoesjes en flexibele, stijve of halfstijve monochrome hoesjes (plastic achterkant en siliconen randen). Onze covers van imitatieleer of koolstofvezel geven je telefoon een vleugje elegantie en een uitstekende grip. Fantasievolle hoesjes zijn aantrekkelijk voor wie op zoek is naar originele bescherming. We hebben onze ultrabestendige covers ontwikkeld, die ideaal zijn voor bescherming tegen de elementen en zeer veilig zijn dankzij hun dubbele beschermlaag. Je kunt ook hoesjes kopen met een steunring en hoesjes met een kaarthouder. Ze zijn erg handig voor je dagelijkse transacties.

Zeer beschermende, multifunctionele hoesjes

We hebben ook een geweldige selectie covers en hoesjes die je Samsung Galaxy A23 veilig en beschermd houden en ook als portemonnee en handsfree houder dienen. We verkopen hoesjes van kunstleer en echt leer in één kleur of met patronen. Je vindt hoesjes met kleppen in zakelijke stijl met kaarthouders aan de binnenkant en klassieke hoesjes voor dagelijks gebruik. Alle modellen kunnen worden omgezet in een handsfree houder. Sommige hebben een verwijderbaar koord . Je zult ze geweldig vinden vanwege hun ergonomie, weerbestendigheid en design.

De beste scherm- en camerabeschermers

Bij Dealy kun je screenprotectors, films en gehard glas kopen die exclusief zijn voor de Galaxy A23 5G en zeer goed bestand zijn tegen de elementen. Ze zijn eenvoudig te installeren en laten geen sporen achter als je ze verwijdert. Ze zijn extreem dun en de aanraakgevoeligheid blijft behouden. Je vindt ook een beschermende lens van gehard glas voor de camera aan de achterkant. Deze is ultradun en beschermt het glas en de lenzen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Deze twee beschermingen zijn essentieel voor de telefoon en zijn bescherming.

Accessoires voor hoge prestaties

Onze accessoires (geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, speaker s, koptelefoons, auto-/fietsstandaarden, statieven, enz.) optimaliseren het gebruik van je Samsung Galaxy A23 5G. Ze worden verkocht tegen de scherpste prijzen. Ze helpen je om je telefoon in de best mogelijke omstandigheden op te laden, te gebruiken en mee te nemen. Zo haal je het meeste uit je telefoon.

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, sms of e-mail

Zodra je je aankoop hebt gedaan, kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Ons team zal je helpen met je zoektocht en je bestellingen opvolgen. Je kunt ons bereiken per telefoon of sms. Je kunt ons ook een e-mail sturen (rubriek "contact opnemen"). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok voor nieuws en promoties.